Doctor Phone - Hoe werkt het?

Kies voor reparatie of verkopen

Telefoon en tablet reparatie: Bij DoctorPhone kunt u snel, vakkundig en betaalbaar uw telefoon laten repareren. Ook kunt u uw toestel verkopen voor de beste deal!

Voer de gegevens van het toestel in

Voer alle gegevens in voor de reparatie of de verkoop van het toestel. Maak een keuze uit merk, model, reparatie of eventuele schade.

Brengen, Ophalen of Verzenden

Maak een keuze of uw het toestel wilt verzenden, brengen naar een dichtsbijzijde filiaal of wilt laten ophalen door DoctorPhone.

15 jaar ervaring

Met ruim 15 jaar ervaring in de telecombranche staan wij bij DoctorPhone voor de beste service en kwaliteit.

15 jaar ervaring

Al ruim 15 jaar zetten wij ons in om de beste services in de telecombranche te leveren tegen scherpe prijzen. Wij leveren uitstekend werk en nemen ons werk heel serieus. Dit is niet alleen terug te vinden in de vele services die wij bieden, maar ook in de manier waarop wij werken. Al onze reparateurs hebben een ESD certificaat en ontvangen regelmatig trainingen zodat ze op de hoogte blijven van de allernieuwe ontwikkelingen op het gebied van toestellen en software. DoctorPhone werknemers krijgen voor de gevolgde trainingen speciale certificaten om hun specialisaties te onderschrijven.

U staat bij ons centraal

Door onze jarenlange ervaring begrijpen wij de behoeftes en wensen in de markt als geen ander. Dit ziet u dan ook terug in onze vele services. Zo heeft DoctorPhone een haal- en brengservice, een 1 uur service voor reparaties en als u moet wachten dan staat er uiteraard een kopje kofie voor u klaar en mag u gratis gebruik maken van ons WiFi netwerk. Maar ook reparatie op locatie behoort tot een van de vele mogelijkheden en services die DoctorPhone te bieden heeft.

Meld reparatie aan

.