Doctor Phone - Hoe werkt het?

Kies voor reparatie of verkopen

Bij DoctorPhone kunt u snel, vakkundig en betaalbaar uw telefoon laten repareren. Ook kunt u uw toestel verkopen voor de beste deal!

Voer de gegevens van het toestel in

Voer alle gegevens in voor de reparatie of de verkoop van het toestel. Maak een keuze uit merk, model, reparatie of eventuele schade.

Brengen, Ophalen of Verzenden

Maak een keuze of uw het toestel wilt verzenden, brengen naar een dichtsbijzijde filiaal of wilt laten ophalen door DoctorPhone.

DoctorPhone franchise

DoctorPhone is gespecialiseerd in het snel, vakkundig en betaalbaar repareren van smartphones en tablets. Hierin verlenen wij onze service voor o.a.: Apple, Samsung, HTC, Blackberry, Nokia, Sony, Huawei, Blackberry, Motorola, LG, Acer en Asus.

Al ruim 15 jaar zetten wij ons in om de beste services in de telecombranche te leveren tegen scherpe prijzen. Door onze jarenlange ervaring begrijpen wij de behoeftes en wensen in de markt als geen ander. Dit is dan ook terug te zien in onze vele services. Zo heeft DoctorPhone een haal- en brengservice, een 1 uur service voor reparaties en als de klant moet wachten staat er uiteraard een kopje koffie klaar en kan de klant gratis gebruikmaken van het WiFi netwerk. Maar ook reparatie op locatie behoort tot een van de vele mogelijkheden en services die wij te bieden hebben. Al onze reparateurs hebben een ESD certificaat en ontvangen regelmatig trainingen zodat ze op de hoogte blijven van de allernieuwste ontwikkelingen op het gebied van toestellen en software.

Momenteel is DoctorPhone gevestigd in Nederland en Duitsland. Naast onze eigen vestigingen werken we samen met Certified Partners. Voor verdere groei zijn we op zoek naar franchisenemers die hun eigen DoctorPhone willen openen en kwaliteit en service hoog in het vaandel hebben staan.

Ben jij de franchisenemer die we zoeken?
1. Klant- en servicegericht
2. Passie voor kwaliteit
3. Kennis van de plaatselijke markt