Doctor Phone - Hoe werkt het?

Kies voor reparatie of verkopen

Telefoon en tablet reparatie: Bij DoctorPhone kunt u snel, vakkundig en betaalbaar uw telefoon laten repareren. Ook kunt u uw toestel verkopen voor de beste deal!

Voer de gegevens van het toestel in

Voer alle gegevens in voor de reparatie of de verkoop van het toestel. Maak een keuze uit merk, model, reparatie of eventuele schade.

Brengen, Ophalen of Verzenden

Maak een keuze of uw het toestel wilt verzenden, brengen naar een dichtsbijzijde filiaal of wilt laten ophalen door DoctorPhone.

Betaalgemak

Betaling van de reparatie kan bij DoctorPhone online, of bij het afhalen van de telefoon in de winkel. De online betaling bij DoctorPhone is veilig, vertrouwd en gemakkelijk via iDeal, bankoverschrijving of Creditcard.

  • Betalen met iDeal
  • Betalen met Visa
  • Betalen met Mastercard

Nadat de reparatie uitgevoerd is, ontvangt u van ons een e-mail met daarin de factuur van de reparatie met een link om de betaling direct online te kunnen voldoen. Mocht u de telefoon afhalen in de winkel, dan kunt u de betaling ook direct in de winkel voldoen.Na betaling van de factuur wordt uw telefoon geheel kosteloos teruggestuurd.

Alle online betalingen lopen via MultiSafepay. MultiSafepay is voorzien van het McAfee Secure™ Keurmerk. McAfee test dagelijks de website met dit keurmerk, dit helpt u te beschermen tegen identiteitsdiefstal, virussen, spyware en andere online bedreigingen.

Meld reparatie aan

 

.