Doctor Phone - Hoe werkt het?

Kies voor reparatie of verkopen

Telefoon en tablet reparatie: Bij DoctorPhone kunt u snel, vakkundig en betaalbaar uw telefoon laten repareren. Ook kunt u uw toestel verkopen voor de beste deal!

Voer de gegevens van het toestel in

Voer alle gegevens in voor de reparatie of de verkoop van het toestel. Maak een keuze uit merk, model, reparatie of eventuele schade.

Brengen, Ophalen of Verzenden

Maak een keuze of uw het toestel wilt verzenden, brengen naar een dichtsbijzijde filiaal of wilt laten ophalen door DoctorPhone.

Eco Vriendelijk

DoctorPhone zet zich in voor het milieu en bevordert de verantwoordelijke verwerking van gebruikte mobiele telefoons.

DoctorPhone zet zich in voor het milieu

DoctorPhone hecht veel waarde aan het milieu. Zo recyclen wij al ons elektronische afval en werken we mee om de doelstellingen van de WEEE-richtlijn (Waste of Electrical and Elektronic Equipment) te halen. Deze richtlijn van de Europese Unie richt zich op het verminderen, hergebruiken en recyclen van afgedankte elektrische en elektronische apparaten. Mobiele telefoons en/of onderdelen die niet meer kunnen worden (her)gebruikt, die worden door DoctorPhone opgestuurd naar een erkend WEEE gereguleerd bedrijf waar ze worden gerecycled.

Goed voor u en goed voor de aarde

Recycling kan een groot verschil maken voor ons milieu. Om afval in ons milieu te verminderen biedt DoctorPhone de mogelijkheid om uw oude telefoons bij ons in te leveren of te verkopen. Wij zullen deze dan reviseren of de onderdelen hergebruiken. Mocht de telefoon en/of de onderdelen niet meer te (her)gebruiken zijn, dan zorgen wij voor een goede verwerking hiervan. Op deze manier sparen wij het milieu en als iedereen een steentje bijdraagt, dan zal de wereld een schonere en veiligere plaats zijn.

Meld reparatie aan

.