Doctor Phone - Hoe werkt het?

Kies voor reparatie of verkopen

Telefoon en tablet reparatie: Bij DoctorPhone kunt u snel, vakkundig en betaalbaar uw telefoon laten repareren. Ook kunt u uw toestel verkopen voor de beste deal!

Voer de gegevens van het toestel in

Voer alle gegevens in voor de reparatie of de verkoop van het toestel. Maak een keuze uit merk, model, reparatie of eventuele schade.

Brengen, Ophalen of Verzenden

Maak een keuze of uw het toestel wilt verzenden, brengen naar een dichtsbijzijde filiaal of wilt laten ophalen door DoctorPhone.

Is uw Apple iPhone 14 scherm glas stuk ?

Heeft u de iPhone 14 op de grond laten vallen met als gevolg dat het scherm gebarsten is? DoctorPhone maakt gebruik van originele Apple iPhone 14 scherm bij de iPhone 14 scherm reparatie.

Valschade iPhone 14

Valschade is de meest voorkomende reden bij gebarsten schermen. Zo is de kans groot dat het scherm van uw iPhone14 barst indien deze op een harde ondergrond terecht komt.

Drukschade iPhonew 14

Drukschade komt een stuk minder vaak voor maar kan wel dezelfde resultaten geven als bij valschade. Indien u de iPhone 14 bijvoorbeeld in uw broekzak heeft zitten en u een bukkende beweging maakt is de kans aanwezig dat uw telefoon verbuigt. Tijdens het verbuigen is de kans groot dat het LCD unit en/of touchscreen barst.

Kosten scherm reparatie

Alle actuele prijzen vind u op de reparatiepagina van de iPhone 14.

Reparatieduur scherm vervangen

DoctorPhone reserveert 60 minuten voor deze reparatie. Wel adviseert DoctorPhone om online een afspraak in te plannen.

Klik op onderstaande link om direct naar de iPhone 14 reparatiepagina te gaan

iPhone 14 scherm reparatie