Doctor Phone - Hoe werkt het?

Kies voor reparatie of verkopen

Telefoon en tablet reparatie: Bij DoctorPhone kunt u snel, vakkundig en betaalbaar uw telefoon laten repareren. Ook kunt u uw toestel verkopen voor de beste deal!

Voer de gegevens van het toestel in

Voer alle gegevens in voor de reparatie of de verkoop van het toestel. Maak een keuze uit merk, model, reparatie of eventuele schade.

Brengen, Ophalen of Verzenden

Maak een keuze of uw het toestel wilt verzenden, brengen naar een dichtsbijzijde filiaal of wilt laten ophalen door DoctorPhone.

iCloud-account verwijderen

Apple heeft een nieuwe functie voor iCloud, een vergrendelactiveringssysteem, die uw toestel vergrendeld met uw iCloud-account. Indien u gebruik maakt van een iCloud met een vergrendelactivering-systeen, vragen wij u deze van uw toestel te verwijderen voordat u het naar ons opstuurt.

Als u gebruik maakt van een iOS6 of oudere versies, is het verwijderen van uw iCloud-account van uw toestel niet noodzakkelijk. Om te weten welke versie van iOS u gebruik van maak, gaat u naar Instellingen --> Algemeen --> Versie.

Hoe verwijderd u uw iCloud-account van uw toestel

Er zijn twee mogelijkheden voor het verwijderen van uw iCloud-account van uw toestel. Dit kan ofwel via het toestel zelf of via icloud.com. Als het toestel defect is, gebruik dan optie 2.

Optie 1 - via uw toestel

1. Schakel uw toestel in
2. Ga naar Instellingen
3. Selecteer iCloud
4. Selecteer Zoek mijn iPhone
5. Schakel Zoek mijn iPhone uit
6. Voer uw Apple ID wachtwoord in wanneer het gevraagd wordt
7. Selecteer Uitschakelen

Optie 2 - via icloud.com

1. Schakel uw toestel uit*
2. Log in op uw iCloud account
3. Ga naar instellingen en druk op 'Zoek mijn iPhone'
4. Klik op 'Alle apparaten'
5. Selecteer het offline toestel en klik vervolgens op 'Verwijder uit account'.

Als u 'Verwijder uit account' niet ziet, klik dan opnieuw op 'Alle apparaten' en klik op de knop 'Verwijder' naast het apparaat.

*Het toestel moet uitgeschakeld zijn en verschijnen als 'Offline' zodat het 'Verwijderen uit Find My iPhone' druk kan verschijnen. Nadat het toestel is uitgeschakeld, moet u meestal paar minuten wachten voordat de status het toestel kan veranderd naar 'Offline'.

.