Doctor Phone - Hoe werkt het?

Kies voor reparatie of verkopen

Bij DoctorPhone kunt u snel, vakkundig en betaalbaar uw telefoon laten repareren. Ook kunt u uw toestel verkopen voor de beste deal!

Voer de gegevens van het toestel in

Voer alle gegevens in voor de reparatie of de verkoop van het toestel. Maak een keuze uit merk, model, reparatie of eventuele schade.

Brengen, Ophalen of Verzenden

Maak een keuze of uw het toestel wilt verzenden, brengen naar een dichtsbijzijde filiaal of wilt laten ophalen door DoctorPhone.

Levenslange garantie

Zeker weten dat uw toestel in goede handen is? DoctorPhone geeft levenslange garantie op originele onderdelen.

Levenslange garantie op originele onderdelen

Als u kiest voor het gebruik van originele onderdelen, dan krijgt u van DoctorPhone hier levenslang garantie op! Mocht dat onderdeel ooit weer vervangen moeten worden, dan zullen wij deze reparatie geheel kosteloos uitvoeren.

Ook de fabrieksgarantie blijft geldig bij gebruik van originele onderdelen

Het gebruik van originele onderdelen geeft u niet alleen levenslange garantie. Ook de fabrieksgarantie die u bij aankoop van het toestel van de fabrikant heeft gekregen die blijft geldig. Nog een extra reden dus om te kiezen voor reparatie met gebruik van originele onderdelen.

Ook garantie op niet originele onderdelen

Mocht u ondanks deze voordelen toch kiezen voor het gebruik van niet-originele onderdelen, dan krijgt u ook op deze onderdelen 3 maanden garantie. Dit heeft wel consequenties voor de fabrieksgarantie. Om die reden zullen wij wel het gebruik van originele onderdelen aanraden.

Meld reparatie aan