Doctor Phone - Hoe werkt het?

Kies voor reparatie of verkopen

Telefoon en tablet reparatie: Bij DoctorPhone kunt u snel, vakkundig en betaalbaar uw telefoon laten repareren. Ook kunt u uw toestel verkopen voor de beste deal!

Voer de gegevens van het toestel in

Voer alle gegevens in voor de reparatie of de verkoop van het toestel. Maak een keuze uit merk, model, reparatie of eventuele schade.

Brengen, Ophalen of Verzenden

Maak een keuze of uw het toestel wilt verzenden, brengen naar een dichtsbijzijde filiaal of wilt laten ophalen door DoctorPhone.

Nieuws

Samsung Galaxy S7 Edge scherm reparatie in Doetinchem

Is uw Samsung Galaxy S7 Edge op de grond gevallen met als gevolg dat het scherm gebarsten is? Het scherm van de Samsung Galaxy S7 Edge bestaat uit zowel het glas (touchscreen) als het onderliggende beeldscherm (LCD). iRaypair Gaanderen vervangt altijd het complete scherm.

16-10-2018 14:40 Lees meer

Samsung Galaxy Note 9 reparaties in Gaanderen

Wilt u uw Samsung Galaxy Note 9 in Doetinchem (Gaanderen) laten repareren? Bij iRaypair Doetinchem bent u aan het juiste adres voor alle Samsung Galaxy Note 9 reparaties.

16-10-2018 13:28 Lees meer

Apple iPhone 8 scherm reparatie in Doetinchem

Wilt u het scherm van uw iPhone 8 snel en vakkundig laten vervangen in Doetinchem (Gaanderen)? Bij iRaypair in Gaanderen bent u aan het juiste adres voor alle iPhone 8 reparaties.

16-10-2018 11:32 Lees meer

Huawei P20 reparaties in Doetinchem (Gaanderen)

Wilt u in gemeente Doetinchem vakkundig uw Huawei P20 laten repareren? iRaypair in Gaanderen staat voor u klaar om snel en vakkundig de Huawei P20 reparatie voor u uit te voeren.

16-10-2018 09:59 Lees meer

Samsung Galaxy Note 9 scherm reparatie in Doetinchem

Is uw Samsung Galaxy Note 9 op de grond gevallen met als gevolg dat het scherm gebarsten is? Is zowel het glas / touchscreen als het onderliggende beeldscherm beschadigd? iRaypair in Gaanderen (Doetinchem) maakt uitsluitend gebruik van originele Samsung schermen.

16-10-2018 08:46 Lees meer

iPhone Xs reparaties in Doetinchem (Gaanderen)

Is uw iPhone Xs op de grond gevallen met als gevolg dat het scherm gebarsten is of ervaart u andere problemen met uw iPhone Xs? Bij iRaypair in Doetinchem bent u aan het juiste adres voor alle iPhone Xs reparaties.

15-10-2018 19:57 Lees meer