Doctor Phone - Hoe werkt het?

Kies voor reparatie of verkopen

Telefoon en tablet reparatie: Bij DoctorPhone kunt u snel, vakkundig en betaalbaar uw telefoon laten repareren. Ook kunt u uw toestel verkopen voor de beste deal!

Voer de gegevens van het toestel in

Voer alle gegevens in voor de reparatie of de verkoop van het toestel. Maak een keuze uit merk, model, reparatie of eventuele schade.

Brengen, Ophalen of Verzenden

Maak een keuze of uw het toestel wilt verzenden, brengen naar een dichtsbijzijde filiaal of wilt laten ophalen door DoctorPhone.

Nieuws

Motorola Moto Z2 Play waterschade reparatie

Ondanks dat de Moto Z2 Play spatwaterdicht is kan het altijd voorkomen dat er toch vocht in uw Moto Z2 Play komt. DoctorPhone staat voor u klaar om vakkundig de Motorola Moto Z2 Play waterschade reiniging uit te voeren.

18-12-2018 22:15 Lees meer

Motorola Moto Z2 Play reparaties

Wilt u uw Motorola Moto Z2 Play vakkundig en snel laten repareren bij een Motorola specialist? Bij DoctorPhone bent u aan het juiste adres voor alle Motorola Moto Z2 Play reparaties. Op de scherm reparatie krijgt u zelfs levenslang garantie op eventuele fabrieksfouten.

18-12-2018 17:50 Lees meer

Motorola Moto Z2 Play reparatie op locatie omgeving Arnhem

Bent u opzoek naar een ervaren Motorola reparatiebedrijf die bij u thuis of op uw werk de Moto Z2 Play reparatie komt uitvoeren? DoctorPhone Arnhem komt zonder extra kosten binnen een straal van circa 10KM bij u de reparatie uitvoeren.

18-12-2018 16:59 Lees meer

iPhone 7 oplaad IC chip reparatie

Ervaart u problemen met het opladen van uw iPhone 7? Tegenwoordig komt het regelmatig voor dat een chip op het moederbord defect is. Deze chip zorgt ervoor dat uw iPhone 7 accu op de juiste manier opgeladen wordt. Indien deze defect is bent u bij DoctorPhone aan het juiste adres voor de iPhone 7 ic chip reparatie.

17-12-2018 19:12 Lees meer

iPhone 7 backlight IC chip reparatie

Blijft het beeld donker of uit van uw iPhone 7 ook bij het plaatsen van een nieuw scherm? Dan is de kans groot dat de backlight chip defect is van uw iPhone 7. DoctorPhone kan uitsluiten of het scherm defect is of dat de backlight ic chip vervangen dient te worden.

17-12-2018 18:03 Lees meer

iPhone moederbord backlight chip reparatie

Is het beeld heel donker van uw iPhone ondanks dat de helderheid hoog staat? De kans is groot dat de backlight ic chip defect is. Dit probleem kan bij elke iPhone voorkomen. Bij DoctorPhone bent u aan het juiste adres voor deze iPhone chip reparatie.

17-12-2018 12:59 Lees meer