Doctor Phone - Hoe werkt het?

Kies voor reparatie of verkopen

Bij DoctorPhone kunt u snel, vakkundig en betaalbaar uw telefoon laten repareren. Ook kunt u uw toestel verkopen voor de beste deal!

Voer de gegevens van het toestel in

Voer alle gegevens in voor de reparatie of de verkoop van het toestel. Maak een keuze uit merk, model, reparatie of eventuele schade.

Brengen, Ophalen of Verzenden

Maak een keuze of uw het toestel wilt verzenden, brengen naar een dichtsbijzijde filiaal of wilt laten ophalen door DoctorPhone.

Nieuws

Huawei P Smart reparaties in Mierlo

Bij DoctorPhone in Mierlo bent u aan het juiste adres om snel en vakkundig de Huawei P Smart reparatie uit te laten voeren.

21-01-2018 11:21 Lees meer

Huawei P Smart scherm reparatie in Arnhem

Bent u opzoek naar een ervaren Huawei smartphone reparatiebedrijf voor de Huawei P Smart scherm reparatie? Dan bent u bij DoctorPhone in Arnhem aan het juiste adres!

21-01-2018 10:00 Lees meer

Huawei P Smart scherm reparatie in Amsterdam

Is het scherm gebarsten van uw Huawei P Smart en wilt u deze snel en vakkundig laten vervangen voor een nieuw en origineel Huawei P Smart display? DoctorPhone in Amsterdam staat voor u klaar om de Huawei P Smart scherm reparatie uit te voeren.

21-01-2018 09:04 Lees meer

Huawei P Smart reparaties in Amsterdam

Wilt u uw Huawei P Smart snel en vakkundig laten repareren in Amsterdam? Dan bent u bij DoctorPhone aan het juiste adres!

20-01-2018 19:29 Lees meer

Huawei P Smart camera laten vervangen

Ervaart u problemen met de camera van uw Huawei P Smart en wilt u deze laten vervangen voor een nieuwe en originele Huawei P Smart camera module? Bij DoctorPhone bent u aan het juiste adres.

20-01-2018 16:00 Lees meer

Huawei P Smart reparatie op locatie omgeving Nijmegen

Werkt uw Huawei P Smart niet meer naar behoren en wilt u dat deze vakkundig bij u thuis of op uw werk gerepareerd wordt? Binnen een straal van circa 20km vanaf ons filiaal te Nijmegen komt DoctorPhone zonder extra kosten bij u de reparatie uitvoeren.

20-01-2018 15:05 Lees meer