Doctor Phone - Hoe werkt het?

Kies voor reparatie of verkopen

Telefoon en tablet reparatie: Bij DoctorPhone kunt u snel, vakkundig en betaalbaar uw telefoon laten repareren. Ook kunt u uw toestel verkopen voor de beste deal!

Voer de gegevens van het toestel in

Voer alle gegevens in voor de reparatie of de verkoop van het toestel. Maak een keuze uit merk, model, reparatie of eventuele schade.

Brengen, Ophalen of Verzenden

Maak een keuze of uw het toestel wilt verzenden, brengen naar een dichtsbijzijde filiaal of wilt laten ophalen door DoctorPhone.

1

Toestelmerk

Kies uw toestelmerk
Huawei
2

Model

Kies het juiste modelKies het juiste model
Ascend P6
3

Reparatie

Kies uw reparatie
 • Het touchscreen is de glasplaat met daaronder tegenaan de digitizer. Deze dient vervangen te worden wanneer het glas gebroken is en/of het scherm niet meer reageert op aanraking.


  Bij ons kunt u terecht voor een officiele factuur van de reparatiekosten. De kosten voor de factuur worden in mindering gebracht op de totale reparatiekosten als u het toestel bij ons laat repareren.

  Tijdsduur:1 uur alleen op afspraak
  Garantie:Levenslang
 • Laadt uw toestel niet meer op? Kunt u geen verbinding maken met uw Pc of Mac? Bij deze reparatie wordt de kapotte oplaad connector module vervangen door een nieuw, origineel exemplaar.

  Tijdsduur:5 dagen
  Garantie:6 maanden
 • Heeft u uw toestel laten vallen of derden en daardoor schade aan het toestel? Veel mensen weten niet dat de kosten voor het repareren van het toestel vaak bij de verzekering gedeclareerd kunnen worden.

  Bij ons kunt u terecht voor een officiele factuur van de reparatiekosten. De kosten voor de factuur worden in mindering gebracht op de totale reparatiekosten als u het toestel bij ons laat repareren.

  Tijdsduur:Direct na reparatie onderzoek
 • Komt uw Huawei niet verder dan het Logo of zitten er andere fouten in de software van het toestel? Bij deze reparatie wordt toestel volledig gewist en komt er nieuwe software op.

  Tijdsduur:1 uur op afspraak
  Garantie:3 maanden
 • Bij waterschade wordt uw toestel intern schoongemaakt in een ultrasoon bad, en wordt bekeken welke onderdelen vervangen dienen te worden voor volledig herstel.
   
  Dit alles binnen 1 werkdag. 80% kans op volledig herstel na waterschade.

  Tijdsduur:1 dag
 • Met deze nieuwe originele Huawei accu kunt u weer onbezorgd dag en nacht bereikbaar zijn. En omdat over de kwaliteit van de Huawei batterij geen twijfel mag bestaan, krijgt u bij DoctorPhone maar liefst 3 maanden garantie op de werking van deze batterij.

  Tijdsduur:Direct leverbaar
  Garantie:3 maanden
 • Verstaat u tijdens het bellen uw gesprekspartner slecht, of zelfs niet? Bij deze reparatie wordt de hoorspeaker vervangen door een nieuw, origineel exemplaar.

  Tijdsduur:1 uur alleen op afspraak
  Garantie:3 maanden
 • Omschrijf uw klacht zo duidelijk mogelijk in de klachtomschrijving.

  Tijdsduur:Wordt bij de ontvangst aangeven
 • Totaal gekozen reparaties: € 0,00