Doctor Phone - Hoe werkt het?

Kies voor reparatie of verkopen

Telefoon en tablet reparatie: Bij DoctorPhone kunt u snel, vakkundig en betaalbaar uw telefoon laten repareren. Ook kunt u uw toestel verkopen voor de beste deal!

Voer de gegevens van het toestel in

Voer alle gegevens in voor de reparatie of de verkoop van het toestel. Maak een keuze uit merk, model, reparatie of eventuele schade.

Brengen, Ophalen of Verzenden

Maak een keuze of uw het toestel wilt verzenden, brengen naar een dichtsbijzijde filiaal of wilt laten ophalen door DoctorPhone.

1

Toestelmerk

Kies uw toestelmerk
Huawei
2

Model

Kies het juiste modelKies het juiste model
Ascend P7 mini
3

Reparatie

Kies uw reparatie
 • Wanneer uw Huawei een glasbreuk, niet werkend Touch screen of defect LCD display heeft (wit of zwarte vlekken/strepen) dan dient altijd het gehele scherm vervangen te worden.

  Tijdsduur:1 uur alleen op afspraak
  Garantie:Levenslang
 • Werkt de achter camera van uw Huawei niet? Gaat camera lens niet open? Heeft u problemen met flits? Bij deze reparatie wordt de defecte camera-unit inclusief de flits vervangen door een nieuw, origineel exemplaar.

  Tijdsduur:1 uur alleen op afspraak
  Garantie:Levenslang
 • Laadt uw toestel niet meer op? Kunt u geen verbinding maken met uw Pc of Mac? Bij deze reparatie wordt de defecte oplaad connector module vervangen voor een nieuw, origineel exemplaar.

  Tijdsduur:5 werkdagen
  Garantie:6 maanden
 • Heeft u uw toestel laten vallen of derden en daardoor schade aan het toestel? Veel mensen weten niet dat de kosten voor het reparatie van het toestel vaak bij de verzekering gedeclareerd kunnen worden. Bij ons kunt u terecht voor een officiële factuur van de reparatiekosten.

  De kosten voor de factuur worden in mindering gebracht op de totale reparatiekosten als u het toestel bij ons laat repareren.

  Tijdsduur:Direct na reparatie onderzoek
 • Bij waterschade wordt uw toestel intern schoongemaakt in een ultrasoon bad, en wordt bekeken welke onderdelen vervangen dienen te worden voor volledig herstel.
   
  Dit alles binnen 1 werkdag. 80% kans op volledig herstel na waterschade.

  Tijdsduur:1 dag
 • Laadt uw Huawei niet of nauwelijks meer op? Valt het toestel vaak uit? Geeft het telkens andere percentages weer? Waarschijnlijk is dan de accu van de smartphone of tablet aan vervanging toe. Wij vervangen snel uw oude accu door een nieuw, origineel exemplaar.

  Tijdsduur:Direct
  Garantie:3 maanden
 • Heeft u problemen met uw Huawei met het horen van bijvoorbeeld uw ringtone of muziek, werkt deze niet of hoort u geruis? Bij deze reparatie wordt de luidspreker unit vervangen door een nieuw, origineel exemplaar.

  Tijdsduur:1 uur alleen op afspraak
  Garantie:Levenslang
 • Komt uw Huawei niet verder dan het Logo of zitten er andere fouten in de software van het toestel? Bij deze reparatie wordt het toestel volledig gewist en komt er nieuwe software op.

  Tijdsduur:1 uur alleen op afspraak
  Garantie:3 maanden
 • Is de achterkant van uw Huawei beschadigd? Wij vervangen de kapotte achterkant door een nieuw  exemplaar: uw smartphone of tablet ziet er weer uit als nieuw, u kunt eventueel ook overstappen naar een andere kleur achterkant.

  Tijdsduur:1 uur alleen op afspraak
  Garantie:Levenslang
 • Omschrijf uw klacht zo duidelijk mogelijk in de klachtomschrijving.

 • Totaal gekozen reparaties: € 0,00