Doctor Phone - Hoe werkt het?

Kies voor reparatie of verkopen

Telefoon en tablet reparatie: Bij DoctorPhone kunt u snel, vakkundig en betaalbaar uw telefoon laten repareren. Ook kunt u uw toestel verkopen voor de beste deal!

Voer de gegevens van het toestel in

Voer alle gegevens in voor de reparatie of de verkoop van het toestel. Maak een keuze uit merk, model, reparatie of eventuele schade.

Brengen, Ophalen of Verzenden

Maak een keuze of uw het toestel wilt verzenden, brengen naar een dichtsbijzijde filiaal of wilt laten ophalen door DoctorPhone.

Reparatie op locatie

Liever een reparatie op locatie? DoctorPhone komt graag naar u toe en kan op locatie reparaties uitvoeren.

Wij komen uw toestel ook op een locatie naar wens ter plekke repareren

Wij begrijpen dat u soms direct geholpen moet worden. Daarom kunnen wij zelfs naar u toe komen om de reparatie direct ter plekke uit te voeren. Dit is echter alleen mogelijk voor locaties die binnen 10 km van een van onze vestigingen ligt. Een van onze gecertificeerde reparateurs zal dan binnen een afgesproken termijn bij u op locatie langskomen om de reparatie direct uit te voeren.

Mogelijkheden voor reparatie buiten het 10 km gebied

Ook buiten het 10 km gebied vanaf een van onze vestigingen kunnen wij de reparatie op locatie service aanbieden. Hier zijn dan wel extra kosten aan verbonden. Wij rekenen 0,50 euro per km buiten het gebied. Neem contact met ons op als u hiervan gebruik wilt maken.

Meld reparatie aan

.