Doctor Phone - Hoe werkt het?

Kies voor reparatie of verkopen

Telefoon en tablet reparatie: Bij DoctorPhone kunt u snel, vakkundig en betaalbaar uw telefoon laten repareren. Ook kunt u uw toestel verkopen voor de beste deal!

Voer de gegevens van het toestel in

Voer alle gegevens in voor de reparatie of de verkoop van het toestel. Maak een keuze uit merk, model, reparatie of eventuele schade.

Brengen, Ophalen of Verzenden

Maak een keuze of uw het toestel wilt verzenden, brengen naar een dichtsbijzijde filiaal of wilt laten ophalen door DoctorPhone.

1

Toestelmerk

Kies uw toestelmerk
Samsung
2

Model

Kies het juiste modelKies het juiste model
Galaxy S2 i9100
3

Reparatie

Kies uw reparatie
 • Wanneer uw Samsung een glasbreuk, niet werkend touchscreen of defect lcd display heeft (wit of zwarte vlekken/strepen) dan dient het gehele scherm vervangen te worden.

  Tijdsduur:1 uur
  Garantie:Levenslang
 •  Heeft u uw toestel laten vallen of derden en daardoor schade aan het toestel? Veel mensen weten niet dat de kosten voor het reparatie van het toestel vaak bij de verzekering gedeclareerd kunnen worden.

  Bij ons kunt u terecht voor een officiele factuur van de reparatiekosten. De kosten voor de factuur worden  in mindering gebracht op de totale reparatiekosten als u het toestel bij ons laat repareren.

  Tijdsduur:Direct
 • Bij waterschade wordt uw toestel intern schoongemaakt in een ultrasoon bad, en wordt bekeken welke onderdelen vervangen dienen te worden voor volledig herstel.

  Dit alles binnen 1 werkdag. 80% kans op volledig herstel na waterschade.

  Tijdsduur:1 Werkdag
 • Laadt uw toestel niet meer op? Kunt u geen verbinding maken met uw Pc of Mac? Bij deze reparatie wordt de kapotte oplaad connector module vervangen door een nieuw, origineel exemplaar.

  Tijdsduur:1 uur alleen op afspraak
  Garantie:3 maanden
 • Bent u voor u gesprekspartner niet of slecht te verstaan dan dient u de microfoon te laten vervangen, wij vervangen deze module voor een nieuw, origineel exemplaar.

  Tijdsduur:1 uur alleen op afspraak
  Garantie:3 maanden
 • Heeft u problemen met uw Samsung met het horen van bijvoorbeeld uw ringtone of muziek, werkt deze niet of hoort u geruis? Bij deze reparatie wordt de luidspreker unit vervangen door een nieuw, origineel exemplaar.

  Tijdsduur:1 uur alleen op afspraak
  Garantie:Levenslang
 • Werkt de achter camera van uw Samsung niet? Gaat camera lens niet open? Heeft u problemen met flits? Bij deze reparatie wordt de defecte camera-unit inclusief de flits vervangen door een nieuw, origineel exemplaar.

  Tijdsduur:1 uur alleen op afspraak
  Garantie:Levenslang
 • Komt uw Samsung niet verder dan het Logo of zitten er andere fouten in de software van het toestel? Bij deze reparatie wordt toestel volledig gewist en komt er nieuwe software op.

  Tijdsduur:1 uur alleen op afspraak
  Garantie:3 maanden
 •  Met deze accu nieuwe Originele Samaung EBF1A2GBU Accu kunt u weer onbezorgd dag en nacht bereikbaar zijn.

  En omdat over de kwaliteit van de Samsung EBF1A2GBU batterij geen twijfel mag bestaan, krijgt u bij DoctorPhone maarliefst 3 maanden garantie op de werking van deze batterij.

  Tijdsduur:Direct
 • Wanneer uw Samsung beschadigingen heeft aan de achterkant, dan kunnen we deze voor uw vervangen.

  Tijdsduur:Direct
  Garantie:3 maanden
 • Omschrijf de klacht zo duidelijk mogelijk bij de klachtomschrijving.

  Tijdsduur:Wordt bij het ontvangst aangeven
 • Totaal gekozen reparaties: € 0,00