Doctor Phone - Hoe werkt het?

Kies voor reparatie of verkopen

Telefoon en tablet reparatie: Bij DoctorPhone kunt u snel, vakkundig en betaalbaar uw telefoon laten repareren. Ook kunt u uw toestel verkopen voor de beste deal!

Voer de gegevens van het toestel in

Voer alle gegevens in voor de reparatie of de verkoop van het toestel. Maak een keuze uit merk, model, reparatie of eventuele schade.

Brengen, Ophalen of Verzenden

Maak een keuze of uw het toestel wilt verzenden, brengen naar een dichtsbijzijde filiaal of wilt laten ophalen door DoctorPhone.

Nieuws

Apple iPad mini reparatie in Arnhem, Nijmegen en Venray

De Apple iPad mini is de eerste ''kleine'' maar handzame tablet van Apple. Daar waar Samsung al bezig wat met het maken van een tussenoplossing van de huidige ''grote'' tablet en de smartphone, waren er nog geen tablets die ook daadwerklijk fijn functioneerde. Zo waren die van Samsung veelal traag en was het beeld niet om naar huis te schrijven.

29-11-2015 00:00 Lees meer

HTC One X reparatie in Arnhem, Venray en Nijmegen

De HTC One X is een lange tijd 1 van de beste smartphone geweest, het liet de concurrentie op elk gebied ver achter. Van het beeld kwaliteit tot de camera en de snelheid, alles was van hoog niveau.

29-11-2015 00:00 Lees meer

Samsung Galaxy S4 mini reparatie in Arnhem, Nijmegen en Venray

Zoals de naam al zegt, gaat het hier om de kleinere versie van de Samsung Galaxy S4. Echter de reden erachter is nog redelijk onduidelijk, ja qua design moet het op een kleinere versie lijken. Echter kijkend naar de specificaties lijkt het totaal niet op de Galaxy S4.

29-11-2015 00:00 Lees meer

Samsung Galaxy Note 2 reparatie in Arnhem, Venray en Nijmegen

De Samsung Galaxy Note 2 is de opvolger van de bekende Galaxy Note. Daar waar Samsung nog veel kritiek kreeg op het begin over het maken van een telefoon met een buitengewoon groot formaat, bleek het toch al snel een succes te zijn. In combinatie met de S-Pen kwamen er veel handige functies bij. Zo zou het toestel zich meer richten op de zakelijke markt i.v.m het snel kunnen maken van aantekeningen en notities met behulp van de S-Pen.

29-11-2015 00:00 Lees meer

HTC One mini 2 reparatie in Arnhem, Venray en Nijmegen

De HTC M8 mini ook wel de HTC One Mini 2 genoemd is het kleine broertje van de HTC M8, qua vormgeving moet het de HTC M8 zijn, maar dan in een kleiner jasje. Echter is ook alleen de buitenkant het gene wat op de HTC M8 lijkt. De HTC One mini 2 is van binnen ook een stuk kleiner en daar lever je op in.

28-11-2015 00:00 Lees meer

Samsung Galaxy Note 4 reparatie in Arnhem, Nijmegen en Venray

De Samsung Galaxy Note 4 is momenteel nog het vlaggenschip van Samsung op gebied van de grotere telefoons. Met de Galaxy Note lijn laat Samsung altijd zien wat ze kunnen, zowel het grote formaat als wat er onder de motorkap te vinden is, is altijd het beste van het beste bij de Note lijn.

28-11-2015 00:00 Lees meer