Doctor Phone - Hoe werkt het?

Kies voor reparatie of verkopen

Telefoon en tablet reparatie: Bij DoctorPhone kunt u snel, vakkundig en betaalbaar uw telefoon laten repareren. Ook kunt u uw toestel verkopen voor de beste deal!

Voer de gegevens van het toestel in

Voer alle gegevens in voor de reparatie of de verkoop van het toestel. Maak een keuze uit merk, model, reparatie of eventuele schade.

Brengen, Ophalen of Verzenden

Maak een keuze of uw het toestel wilt verzenden, brengen naar een dichtsbijzijde filiaal of wilt laten ophalen door DoctorPhone.

Nieuws

iPhone 5s reparatie in Arnhem, Venray en Nijmegen

Apple maakt al jaren lang smartphones, daar waar ze de eerste waren met de ''echte'' smartphone zijn ze inmiddels nog altijd marktleider op gebied van smartphones en tablets. Een lange tijd vroeg men zich af: waar blijven nou de innovatieve functies van de iPhone?

23-11-2015 00:00 Lees meer

iPhone 5C reparatie Arnhem, Nijmegen en Venray

Waar de Apple iPhone vrijwel altijd uit 2 tot 3 kleuren bestonden kwam daar verandering in bij de iPhone 5C. Op gebied van hardware is de iPhone 5C gewoon een iPhone 5, echter de buitenkant heeft Apple wel op de schop genomen.

22-11-2015 00:00 Lees meer

Samsung Galaxy S4 reparatie in Arnhem, Venray en Nijmegen

Inmiddels is de Samsung Galaxy S4 alweer een aantal jaar op de markt, dat neemt echter niet weg dat DoctorPhone het nodig vind een artikel te schrijven over de Galaxy S4.

22-11-2015 00:00 Lees meer

Huawei reparatie in Arnhem, Nijmegen en Venray

Huawei is een speler op de smartphone markt die steeds groter begint te worden, blijkt toch nog altijd een underdog te zijn.

21-11-2015 00:00 Lees meer

De steeds meer voorkomende gadget: de tablet

Wanneer uw telefoon schade heeft opgelopen kunt u terecht bij DoctorPhone om deze te laten repareren, maar wist u dat wij ook tablets aannemen voor reparatie?

21-11-2015 00:00 Lees meer

LG G2 reparatie in Arnhem, Nijmegen en Venray

LG is een fabrikant die je al jarenlang toestellen ziet maken, vroeger begon het met de ''wegwerp toestellen'' waarbij de prijs/kwaliteit aantrekkelijk was, dit systeem hebben ze door weten te zetten naar de smartphones. Ondanks dat ze vergeleken bijv Samsung en Apple weinig in omloop zijn, zijn het wel degelijk leuke toestellen.

21-11-2015 00:00 Lees meer