Doctor Phone - Hoe werkt het?

Kies voor reparatie of verkopen

Telefoon en tablet reparatie: Bij DoctorPhone kunt u snel, vakkundig en betaalbaar uw telefoon laten repareren. Ook kunt u uw toestel verkopen voor de beste deal!

Voer de gegevens van het toestel in

Voer alle gegevens in voor de reparatie of de verkoop van het toestel. Maak een keuze uit merk, model, reparatie of eventuele schade.

Brengen, Ophalen of Verzenden

Maak een keuze of uw het toestel wilt verzenden, brengen naar een dichtsbijzijde filiaal of wilt laten ophalen door DoctorPhone.

Nieuws

Apple iPhone reparatie Arnhem Nijmegen en Venray

De Apple iPhone is een toestel die natuurlijk iedereen inmiddels wel kent, daar waar Apple met de iPhone 3 een aantal jaar terug via exclusieve deals met T-Mobile een plek probeerde te veroveren zorgde voor een totale omslag op gebied van smartphones.

07-11-2015 00:00 Lees meer

Oppo smartphone reparatie in Arnhem, Nijmegen en Venray

De meesten mensen die de naam OPPO horen denken: Wat is OPPO? Hier kan ik kort maar krachtig over zijn: de OPPO toestellen zijn smartphones met redelijke high-end hardware voor relatief weinig geld. De reden waarom ze nog onbekend zijn is dat ze veelal alleen verkrijgbaar zijn via import vanuit het buitenland. Even de MediaMarkt inlopen en je zult (helaas) geen OPPO tegenkomen. Het meest recente model de Oppo Find 9 (de opvolger van de oppo find 7) gaat met ’s werelds grootste smartphone fabrikanten de strijd aan. Dit zagen we al terug toen Oppo met de find 5 kwam.

06-11-2015 00:00 Lees meer

HTC ONE M8 en M9 smartphone en tablet reparatie in Arnhem Nijmegen en Venray

HTC is een merk waar ik uren lang over kan praten (dit ga ik nu natuurlijk niet doen), ik wordt binnen DoctorPhone ook wel het HTC-mannetje genoemd. De reden hiervoor is dat ik werkzaam ben geweest bij HTC Nederland, hier hielp ik oa mee aan het bedenken voor oplossingen van bepaalde kwaaltjes maar stond ik de uiteindelijke HTC reparatie ook bij.

06-11-2015 00:00 Lees meer

Apple iPad reparatie in Arnhem Nijmegen en Venray

De Apple iPad is de meest verkochte tablet ooit, dit heeft natuurlijk ook een reden. Niet alleen het design weet zich te onderscheiden van de concurrentie maar ook het ongekende beeldkwaliteit en de lange accuduur speelt een grote rol waarom Apple op tablet gebied marktleider is.

06-11-2015 00:00 Lees meer

Sony smartphone en tablet reparatie in Arnhem Nijmegen en Venray

Mede wegens het lange bestaan van DoctorPhone ( hiervoor phonetophone ) weten we ook veel van vrijwel alle Sony telefoons af. Zo zijn we vroeger veel bezig geweest met de Sony Walkman telefoons, en door de jaren heen zijn we inmiddels bij de Xperia lijn uitgekomen.

06-11-2015 00:00 Lees meer

Samsung Galaxy, van S5 naar S6, binnenkort naar S7.

In de maand april van dit jaar heeft het Zuid-Koreaanse Samsung haar nieuwste model in de Galaxy reeks op de markt gebracht. Na veel kritiek op het design van de S5 beloofde Samsung bij het begin te beginnen en zich te richten op enkel de nieuwste technieken van dat moment. Met de komst van de S6 zou Samsung een duidelijke stap richting de toekomst zetten.

05-11-2015 00:00 Lees meer