Doctor Phone - Hoe werkt het?

Kies voor reparatie of verkopen

Telefoon en tablet reparatie: Bij DoctorPhone kunt u snel, vakkundig en betaalbaar uw telefoon laten repareren. Ook kunt u uw toestel verkopen voor de beste deal!

Voer de gegevens van het toestel in

Voer alle gegevens in voor de reparatie of de verkoop van het toestel. Maak een keuze uit merk, model, reparatie of eventuele schade.

Brengen, Ophalen of Verzenden

Maak een keuze of uw het toestel wilt verzenden, brengen naar een dichtsbijzijde filiaal of wilt laten ophalen door DoctorPhone.

Nieuws

De steeds meer voorkomende gadget: de tablet

Wanneer uw telefoon schade heeft opgelopen kunt u terecht bij DoctorPhone om deze te laten repareren, maar wist u dat wij ook tablets aannemen voor reparatie?

21-11-2015 00:00 Lees meer

LG G2 reparatie in Arnhem, Nijmegen en Venray

LG is een fabrikant die je al jarenlang toestellen ziet maken, vroeger begon het met de ''wegwerp toestellen'' waarbij de prijs/kwaliteit aantrekkelijk was, dit systeem hebben ze door weten te zetten naar de smartphones. Ondanks dat ze vergeleken bijv Samsung en Apple weinig in omloop zijn, zijn het wel degelijk leuke toestellen.

21-11-2015 00:00 Lees meer

Sony Xperia Z3 compact reparatie in Arnhem, Nijmegen en Venray

Qua design lijkt de Sony Xperia Z3 compact veel op de voorgangers in de Xperia Z compact reeks. Echter zijn er wel veranderingen toegebracht, op gebied van design zijn er minimalistische veranderingen aangebracht. Op gebied van hardware is de Z3 compact behoorlijk verbetert!

20-11-2015 00:00 Lees meer

Nieuwtjes van de iPhone 6s en 6s plus

Sinds oktober de negende van dit jaar zijn ze ook in Nederland verkrijgbaar, de iPhone S6 en de iPhone S6 Plus. Één van de nieuwe, revolutionaire functies die deze iPhone’s te bieden heeft is de mogelijkheid om aan te voelen hoe hard de gebruiker op het scherm drukt en die informatie om te zetten in een breder bereik aan effecten. Apple noemt deze nieuwe techniek ‘3DTouch’.

20-11-2015 00:00 Lees meer

Sony Xperia Z1 Compact reparatie in Arnhem, Nijmegen en Venray

Sinds Sony met Xperia kwam, en uiteindelijk de Sony Xperia Z lijn zijn ze serieuze smartphone makers geworden. We begonnen ze steeds meer in omloop te zien, zowel op de tv, als buiten op straat maar niet te vergeten: ook in James Bond. Vanaf dat moment gingen de verkopen een stuk sneller, wie wilt nou niet een smartphone die James Bond in 1 van zijn films gebruikt heeft?

19-11-2015 00:00 Lees meer

Sony Xperia Z3 reparatie in Arnhem, Nijmegen en Venray

De Sony Xperia Z is waar het allemaal mee begon bij Sony toen ze ''echte'' smartphones gingen maken. Tevens het merk van de James Bond film(s), zou het toestel ook praktische voordelen moeten hebben voor de gebruiker. Onderandere zou dit de eerste ''echte'' smartphone zijn met high-end specificaties, geschikt om onder water te gebruiken en etc.

19-11-2015 00:00 Lees meer