Doctor Phone - Hoe werkt het?

Kies voor reparatie of verkopen

Telefoon en tablet reparatie: Bij DoctorPhone kunt u snel, vakkundig en betaalbaar uw telefoon laten repareren. Ook kunt u uw toestel verkopen voor de beste deal!

Voer de gegevens van het toestel in

Voer alle gegevens in voor de reparatie of de verkoop van het toestel. Maak een keuze uit merk, model, reparatie of eventuele schade.

Brengen, Ophalen of Verzenden

Maak een keuze of uw het toestel wilt verzenden, brengen naar een dichtsbijzijde filiaal of wilt laten ophalen door DoctorPhone.

Accu vervangen Apple iPad 4 in Arnhem, Venray en Nijmegen

Zoals we bij alle Apple producten zien heeft Apple ervoor gekozen om de accu intern te verwerken en het niet ''verwisselbaar'' te maken, zoals we bij veel telefoons wel terug zien. Het vervangen van de Apple iPad 4 accu wordt dan ook gezien als een reparatie.

Onderstaande symptomen weergeven veelal dat de iPad 4 accu vervangen moet worden:

- Accu iPad 4 gaat zeer snel leeg

- Apple iPad 4 valt uit

- Apple iPad 4 laadt niet volledig op

- Apple iPad 4 laadt helemaal niet meer op

- Apple iPad 4 wordt warm / heet

Het kan ook voorkomen dat het niet opladen komt door een defecte lader, het is belangrijk dat u in deze situatie eerst een andere lader probeert. Indien u geen andere oplader heeft bent u uiteraard welkom bij DoctorPhone om die gratis uit te sluiten.

Dat de accu zeer snel leeg gaat komt meestal door de accu zelf, echter kan het ook door de software komen. U kunt er dus voor kiezen om eerst de iPad 4 op de fabrieksinstellingen te zetten, indien daarna de problemen nog altijd aanhouden dient de accu vervangen te worden.

Reparatieduur accu vervangen iPad 4

Het duurt ongeveer 1 a 2 uur om de accu te vervangen, het is namelijk belangrijk dat het glas er zeer voorzichtig vanaf gehaald wordt, doordat het touchscreen ( glas ) zeer snel breekt nemen wij er alle tijd voor om dit goed te krijgen. Het kan natuurlijk voorkomen dat het glas toch barst, DoctorPhone zal dan uiteraard op eigen kosten een nieuwe plaatsen. Wij adviseren wel om dit soort langdurige reparaties via onze website in te plannen door middel van een afspraak te maken. Zo zijn wij op de hoogte van uw komst en kan één van onze reparateurs er gelijk mee beginnen.

Kosten accu vervangen iPad 4

De totaal kosten voor het vervangen van de accu is 99 euro incl BTW en 3 maanden garantie. De garantie is van toepassing op alle mogelijke fabrieksfouten van de iPad 4 accu.

Klik op onderstaande link om de accu reparatie voor uw Apple iPad 4 aan te melden:

Meld accu reparatie Apple iPad 4 aan