Doctor Phone - Hoe werkt het?

Kies voor reparatie of verkopen

Telefoon en tablet reparatie: Bij DoctorPhone kunt u snel, vakkundig en betaalbaar uw telefoon laten repareren. Ook kunt u uw toestel verkopen voor de beste deal!

Voer de gegevens van het toestel in

Voer alle gegevens in voor de reparatie of de verkoop van het toestel. Maak een keuze uit merk, model, reparatie of eventuele schade.

Brengen, Ophalen of Verzenden

Maak een keuze of uw het toestel wilt verzenden, brengen naar een dichtsbijzijde filiaal of wilt laten ophalen door DoctorPhone.

Apple iPad reparatie in Arnhem Nijmegen en Venray

De Apple iPad is de meest verkochte tablet ooit, dit heeft natuurlijk ook een reden. Niet alleen het design weet zich te onderscheiden van de concurrentie maar ook het ongekende beeldkwaliteit en de lange accuduur speelt een grote rol waarom Apple op tablet gebied marktleider is.

Daar waar DoctorPhone al jarenlange ervaring heeft op gebied van alles wat met Apple te maken heeft, kunnen wij alle reparaties goed en vakkundig uitvoeren. Zo was DoctorPhone het eerste reparatiebedrijf die ervaring had met iPhone en iPad reparaties in de regio Arnhem. Ook daar waar klanten met de iPhone4S wifi problemen hadden en Apple de juiste oplossing niet klaar had konden klanten al bij DoctorPhone terecht voor het repareren van de Wifi. Zo proberen wij reparaties op Apple apparaten uit te voeren waar nog niemand een oplossing voor heeft.

Ondanks dat Apple marktleider is op de verkopen van tablets zijn er ook een aantal veel voorkomende problemen, hieronder volgt een opsomming van de meeste klachten die wij binnen krijgen. De problemen komen oa voor in de iPad1, iPad2, iPad 3, iPad4 en de iPad air 1 en 2 of de iPad mini, iPad mini 2 en de iPad mini 3(let op, hiermee wordt niet bedoelt dat diezelfde klachten van de iPad1 ook in de iPad air 2 zitten). Binnenkort zal hier de iPad pro aan toegevoegd worden!

 

-Accu / iPad wordt warm, dit komt voornamelijk voor bij de eerste generaties iPads, hiervoor zijn 2 mogelijke oplossingen voor: Software opnieuw installeren of de accu vervangen indien het eerste niet de oplossing blijkt te zijn.

-Gebarsten touchscreens / glasplaten, het mooie design van de iPad heeft zo ook zijn nadelen, het is strak, dun en van metaal. Daar waar plastic erom bekend staat nog te kunnen buigen voordat het glas breekt heeft de iPad er meer kans op, metaal wordt ingedeukt en het glas breekt. Uiteraard is dit geen fabrieksfout en valt een gebarsten touchscreen / glasplaat buiten de garantie.

-iPad traag na update nieuwe iOS versie, hiervan lopen de meningen uit elkaar, de 1 zegt dat het door de update komt, de ander zegt dat de iPad het niet aan kan. Maar in de praktijk zien we vaak dat bepaalde apps niet goed meegenomen worden naar een nieuwe iOS versie waardoor de iPad trager kan reageren dan voorheen. Het is dus een samenhang van verschillende ‘’problemen’’.

-Foutmelding na herstellen iPad is iets wat we regelmatig zien, de klant krijgt verschillende foutmeldingen tijdens het herstel proces en de iPad is onbruikbaar. Dit terwijl de motieven waarom je de iPad hersteld ten goede van de iPad zouden moeten zijn. Ditzelfde probleem zien we ook regelmatig bij Apple’s iPhone.

-Homeknop reageert niet of slecht, dit is niet direct een fabrieksfout maar doordat het de meest gebruikte knop is van de iPad is de kans aanwezig dat het met de tijd niet of slecht reageert. Schoonmaken/onderhouden is praktische onmogelijk doordat alles onder het scherm verwerkt is.

Indien u met 1 of meerdere van deze problemen kampt bent u bij DoctorPhone aan het juiste adres. Zo repareren wij natuurlijk veel meer dan deze meest voorkomende klachten. Voor meer info adviseer ik u naar het reparatie gedeelte op onze website te gaan. Dit kan ook eenvoudig door op onderstaande link: ‘’Meld reparatie aan’’ te klikken.

 

Meld reparatie aan