Doctor Phone - Hoe werkt het?

Kies voor reparatie of verkopen

Telefoon en tablet reparatie: Bij DoctorPhone kunt u snel, vakkundig en betaalbaar uw telefoon laten repareren. Ook kunt u uw toestel verkopen voor de beste deal!

Voer de gegevens van het toestel in

Voer alle gegevens in voor de reparatie of de verkoop van het toestel. Maak een keuze uit merk, model, reparatie of eventuele schade.

Brengen, Ophalen of Verzenden

Maak een keuze of uw het toestel wilt verzenden, brengen naar een dichtsbijzijde filiaal of wilt laten ophalen door DoctorPhone.

Apple iPhone 6 Plus scherm reparatie in Arnhem, Nijmegen en Venray

Net als bij vrijwel alle andere smartphones is ook bij de iPhone 6 Plus het scherm het zwakste punt. Bij een ‘’verkeerde’’ val kan het scherm van uw iPhone 6 Plus kapot gaan. Veelal resulteert een val in een barst in het glas, maar het kan ook zo zijn dat het glas ( touchscreen ) niet of slecht reageert of dat zelfs het beeld ( LCD ) kapot gaat.

Scherm / glas vervangen iPhone 6 Plus

Het vervangen van het scherm is de meest voorkomende reparatie die DoctorPhone op de Apple iPhone 6 Plus uitvoert. Zo kan het zijn dat bijvoorbeeld het glas en/of het LCD barst, wanneer het glas ( touchscreen ) barst kan het zijn dat deze niet of slecht functioneert maar erger nog de kans is aanwezig dat u glas splinters in de vingers krijgt.

In het ergste geval barst ook het LCD, wanneer het LCD van uw iPhone 6 Plus barst zal dit resulteren in zwart beeld die niet meer aan kan gaan, oftewel u beeld zal zwart blijven. Een barst is veelal te herkennen aan een scheur in het LCD ( de iPhone 6 op een bepaalde manier in het licht houden laat vaak de barst naar voren komen ), ook is het meestal zo wanneer het LCD kapot is reageert de iPhone 6 wel nog op bijv de tril functie en etc.

 

Kosten scherm reparatie iPhone 6 Plus

De totaal kosten zijn 229 euro voor het vervangen van de iPhone 6 Plus scherm, dit is inclusief BTW en levenslang garantie.

Wij gebruiken voor de Apple iPhone 6 Plus uitsluitend originele schermen.

 

Levenslang garantie op het scherm van de iPhone 6 Plus

Wanneer het iPhone 6 Plus scherm die wij plaatsen na bijvoorbeeld 3 jaar problemen vertoont dan zal deze kosteloos vervangen worden voor een nieuw origineel scherm. De garantie zal alleen komen te vervallen wanneer er schade aan het scherm te zien is door bijvoorbeeld val of drukschade, maar ook waterschade kan het scherm kapot maken. Deze 3 punten zal de garantie laten vervallen wegens gebruikersschade.

 

Klik op onderstaand link om de scherm reparatie van uw iPhone 6 Plus aan te melden:

Meld scherm reparatie iPhone 6 Plus aan