Doctor Phone - Hoe werkt het?

Kies voor reparatie of verkopen

Telefoon en tablet reparatie: Bij DoctorPhone kunt u snel, vakkundig en betaalbaar uw telefoon laten repareren. Ook kunt u uw toestel verkopen voor de beste deal!

Voer de gegevens van het toestel in

Voer alle gegevens in voor de reparatie of de verkoop van het toestel. Maak een keuze uit merk, model, reparatie of eventuele schade.

Brengen, Ophalen of Verzenden

Maak een keuze of uw het toestel wilt verzenden, brengen naar een dichtsbijzijde filiaal of wilt laten ophalen door DoctorPhone.

Apple iPhone reparatie Arnhem Nijmegen en Venray

De Apple iPhone is een toestel die natuurlijk iedereen inmiddels wel kent, daar waar Apple met de iPhone 3 een aantal jaar terug via exclusieve deals met T-Mobile een plek probeerde te veroveren zorgde voor een totale omslag op gebied van smartphones.

Apple had ontiegelijk veel voordelen op de concurrentie, het touchscreen functioneerde goed waardoor je geen stylus meer nodig had, de accu ging lang mee en bovendien maakte hij goede foto's gecombineerd met een mooi display. Het liet de concurrentie in 1 klap ver achter zich dankzij innovatie op elk gebied.
Inmiddels zijn we alweer bij de iPhone 6S en iPhone 6S plus aangekomen. Echter dankzij de mooie en snel werkende telefoons gecombineerd met gebruikersgemak zijn er toch ook bij de Apple iPhones bij alle types wel weer iets aan te merken. Hierdoor voeren wij al reparaties uit vanaf de eerste iPhone die in Nederland beschikbaar was.


Hieronder volgt weer een opsomming met veel voorkomende reparaties die bij DoctorPhone gebracht worden:
- Behuizing scheurt rondom de laadconnector (iPhone 3)

- Accu kan dik worden met alle gevolgen van dien (iPhone 3 (3gs), 4 )

- Bereik is niet goed sinds dag 1, deze kunnen wij helaas niet repareren, het betreft een design fout van de iPhone 4. Mocht u naderhand pas problemen gekregen hebben met u bereik dan kunnen wij wel de reparatie uitvoeren (iPhone 4)

- WiFi reparatie: wifi schakelt niet in, grey out ook wel genoemd (iPhone 4S)

- Camera werkt niet meer (iPhone 5)

- Software problemen (toestel start niet meer op en/of komt met foutmeldingen tijden herstellen via iTunes) (komt zelden voor bij de iphone3, maar wel bij alle toestellen vanaf de iPhone 4)

- Behuizing buigt, deze reparatie dient door Apple uitgevoerd te worden, het betreft een design ''fout''

- Waterschade reparatie


Helaas zijn er nog meer veel voorkomende reparaties, uiteraard weet DoctorPhone voor elke klacht de juiste reparatie toe te passen. Helaas kunnen wij niks doen aan het bereik van de iPhone4, dit is in het toestel op een bepaalde manier verwerkt die wij niet kunnen aanpassen. Ook over een aantal maanden zal de iPhone 7 komen, hierbij zal ook DoctorPhone wederom de eerste zijn die de reparaties zal gaan uitvoeren. Doordat de klant bij ons de keuze heeft uit een high quality imitatie display, maar ook uit een origineel display durven wij op het originele scherm levenslang garantie te geven, dit geld tevens ook voor andere onderdelen die wij vervangen. Bij andere onderdelen gebruiken wij uitsluitend originele onderdelen, behalve op een scherm / display reparatie bij de iPhone heeft u de keuze.


Staat u klacht of reparatie er niet bij?

Geen zorgen want DoctorPhone weet er wel raad mee!

 

Meld reparatie aan