Doctor Phone - Hoe werkt het?

Kies voor reparatie of verkopen

Telefoon en tablet reparatie: Bij DoctorPhone kunt u snel, vakkundig en betaalbaar uw telefoon laten repareren. Ook kunt u uw toestel verkopen voor de beste deal!

Voer de gegevens van het toestel in

Voer alle gegevens in voor de reparatie of de verkoop van het toestel. Maak een keuze uit merk, model, reparatie of eventuele schade.

Brengen, Ophalen of Verzenden

Maak een keuze of uw het toestel wilt verzenden, brengen naar een dichtsbijzijde filiaal of wilt laten ophalen door DoctorPhone.

HTC ONE M8 en M9 smartphone en tablet reparatie in Arnhem Nijmegen en Venray

HTC is een merk waar ik uren lang over kan praten (dit ga ik nu natuurlijk niet doen), ik wordt binnen DoctorPhone ook wel het HTC-mannetje genoemd. De reden hiervoor is dat ik werkzaam ben geweest bij HTC Nederland, hier hielp ik oa mee aan het bedenken voor oplossingen van bepaalde kwaaltjes maar stond ik de uiteindelijke HTC reparatie ook bij.

DoctorPhone is net als veel andere merken ook een servicepunt van HTC, wij mogen de reparaties aan u HTC smartphone of tablet uitvoeren zonder verlies van garantie.
Echter heeft HTC ook een aantal voorkomende reparaties, hier zal ik iets uitgebreider over zijn vergeleken andere merken.

De HTC one V
-De eerste versies van de HTC one V had een slecht mainboard waardoor het voor kon komen dat het niet meer opstart, dit had helaas niks te maken met een lege of defecte accu. Dit is bij latere batches volledig opgelost.
De HTC one S
Qua design vind ik het nog altijd persoonlijk 1 van de mooiste telefoons ooit gemaakt, echter had deze een behoorlijk vervelend kwaaltje namelijk:
-Helicopter view werd automatische geopend en gesloten, de helicopter view is dat gene wat je kan openen zodat je je recent geopende apps ziet staan. Hier kon je niks tegen doen behalve wachten of de telefoon volledig uitschakelen. Het probleem bij de HTC one S zat hem in het display die niet goed overweg kon met het moederbord ( hoofd printplaat van een smartphone )
-Wegvallende wifi verbinding dankzij het mooie design wisten veel mensen niet hoe ze hun simkaart / sd kaart konden plaatsen, hierdoor werd veelal het kapje die hiervoor bestemd was losgetrokken icm een wifi/data kapje die eronder zat. Terug plaatsen verhielp het probleem vervolgens niet meer doordat de wifi chip zo slecht contact kon maken met de antenne.
De HTC one X
-Wifi problemen het vlaggenschip op dat moment kampte met Wifi problemen, dit ontstaat doordat de achterkant (waar de antenne in verwerkt zit) regelmatig ingedrukt wordt door de gebruiker tijdens gebruik, hierdoor kon je de antenne indeuken die op het moederbord geplaatst zit. Zodra dit gebeurt heeft die geen of een slechte verbinding met de grote antenne die door de achterkant loopt. Dit is inmiddels opgelost en indien u nog met die problemen kampt bent u aan het juiste adres bij DoctorPhone
De HTC one serie ( m7,m8,m9 )
Gelukkig is HTC hiermee weer het juiste pad op gegaan, er zijn geen grote / bekende problemen en onderscheid zich daarmee positief op de concurrentie.
Echter heeft het wel een klein kwaaltje, namelijk oververhitting vond plaats bij de eerste leveringen van de HTC M serie.

 

Hieronder een lijst met de meest recente reparaties die DoctorPhone op een HTC toestel uitgevoerd heeft:

- Scherm / display reparatie HTC ONE m8

- Waterschade reparatie

- Speaker reparatie

Bovenstaande reparaties kunnen allemaal door DoctorPhone verholpen worden, staat u klacht of type HTC er niet bij? Geen zorgen want DoctorPhone weet er wel raad mee! Hierboven is puur een opsomming van de meest gehoorde klachten over de verschillende HTC telefoons.
Doordat wij ook met HTC samenwerken mogen wij ook bij HTC reparaties uitvoeren zonder verlies van de garantie. Echter aangezien wij alleen maar originele onderdelen gebruiken kunnen wij u op de meeste reparaties LEVENSLANG garantie geven!

Klik op onderstaande link voor meer HTC toestellen met bij behorende reparaties en prijzen:

Meld reparatie aan