Doctor Phone - Hoe werkt het?

Kies voor reparatie of verkopen

Telefoon en tablet reparatie: Bij DoctorPhone kunt u snel, vakkundig en betaalbaar uw telefoon laten repareren. Ook kunt u uw toestel verkopen voor de beste deal!

Voer de gegevens van het toestel in

Voer alle gegevens in voor de reparatie of de verkoop van het toestel. Maak een keuze uit merk, model, reparatie of eventuele schade.

Brengen, Ophalen of Verzenden

Maak een keuze of uw het toestel wilt verzenden, brengen naar een dichtsbijzijde filiaal of wilt laten ophalen door DoctorPhone.

Huawei P9 Plus reparaties en geruchten

Net als de Huawei P9 Lite zal ook de P9 Plus volgende week te koop zijn in Nederland. De Huawei P9 Plus is een redelijk goed toestel, echter kijkend naar het prijskaartje van circa 750 euro vindt DoctorPhone het relatief duur voor wat er bij de concurrentie te vinden is. Wel onderscheid de Huawei P9 Plus zich met de PressTouch functie die te vergelijken zou zijn met de 3D-touch van de iPhone 6s. Hieronder volgen een aantal Huawei P9 Plus reparaties waar DoctorPhone levenslang garantie op zal geven.

Bij DoctorPhone bent u aan het juiste adres voor alle Huawei P9 Plus reparaties, DoctorPhone zal op de volgende reparaties levenslang garantie geven op fabrieksfouten.

  • Huawei P9 Plus scherm reparatie
  • Huawei P9 Plus camera vervangen
  • Huawei P9 Plus speakers vervangen

Zodra de Huawei P9 Plus verkrijgbaar is in Nederland zal ook de reparatie pagina live gaan met bijbehorende prijzen. De verwachting is dat het scherm voor de Huawei P9 plus rond de 200 euro zal gaan kosten incl btw, reparatie en levenslang garantie.