Doctor Phone - Hoe werkt het?

Kies voor reparatie of verkopen

Telefoon en tablet reparatie: Bij DoctorPhone kunt u snel, vakkundig en betaalbaar uw telefoon laten repareren. Ook kunt u uw toestel verkopen voor de beste deal!

Voer de gegevens van het toestel in

Voer alle gegevens in voor de reparatie of de verkoop van het toestel. Maak een keuze uit merk, model, reparatie of eventuele schade.

Brengen, Ophalen of Verzenden

Maak een keuze of uw het toestel wilt verzenden, brengen naar een dichtsbijzijde filiaal of wilt laten ophalen door DoctorPhone.

LG Flex reparatie in Arnhem, Venray en Nijmegen

DoctorPhone reparareert al jaren LG telefoons, vanaf de tijd dat er nog geen smartphones waren maar alleen ''dump''phones zoals ze nu genoemd worden, zijn wij al bezig met de reparaties van deze toestellen. Momenteel zien we vooral de LG Flex 1 en 2 voorbij komen. Binnenkort zal hier dankzij LG de LG Flex 3 aan toegevoegd worden.

LG is een merk die met elke release van een nieuw toestel iets niews uitprobeert. Zo waren 1 van de eerste smartphones met een gebogen scherm gemaakt door LG, een vingerscanner achterop en het aanzetten van het beeld door op je scherm te ''kloppen'', zijn allemaal zaken die net weer anders zijn en waar LG mee op de markt komt.

Ook heeft helaas LG een aantal veel voorkomende klachten, die wij uiteraard ook kunnen repareren.


Wat zijn een aantal voorkomende reparaties bij de LG Flex lijn?
- Problemen met het data verkeer ( wegvallen van 3g/4g bereik )

- Bluetooth connectie problemen

- Verkleuringen in het beeld ( oa een grijze tint en schaduw )

- Telefoon valt regelmatig uit / start opnieuw op

- Audio jack problemen

- Gebarste scherm / display

- Waterschade

Indien u klacht / reparatie niet erbij vermeld staat, geen zorgen want wij repareren alles zover wij dat kunnen, indien wij niet in staat zijn om een bepaalde reparatie uit te voeren hebben we nog een 3e afdeling die het hoog waarschijnlijk wel kan. Wij repareren alle bekende maar ook minder bekende modellen van LG, zoals de LG Flex 1, 2 en binnekort (geschatte release datum is maart 2016) de LG Flex 3 kunt u bij DoctorPhone terecht.  Maar ook modellen als de LG Optimus lijn en de LG G lijn, kortom wij repareren elk model van LG!

Net als bij andere (telefoon) merken durven wij doordat we uitsluitend originele onderdelen gebruiken, op bijna elke reparatie LEVENSLANGE garantie te geven op u LG reparatie!

 

Meld reparatie aan