Doctor Phone - Hoe werkt het?

Kies voor reparatie of verkopen

Telefoon en tablet reparatie: Bij DoctorPhone kunt u snel, vakkundig en betaalbaar uw telefoon laten repareren. Ook kunt u uw toestel verkopen voor de beste deal!

Voer de gegevens van het toestel in

Voer alle gegevens in voor de reparatie of de verkoop van het toestel. Maak een keuze uit merk, model, reparatie of eventuele schade.

Brengen, Ophalen of Verzenden

Maak een keuze of uw het toestel wilt verzenden, brengen naar een dichtsbijzijde filiaal of wilt laten ophalen door DoctorPhone.

Microsoft Lumia reparatie in Arnhem, Nijmegen of Venray

U kunt de Microsoft Lumia telefoons snel en vakkundig laten repareren bij DoctorPhone in Arnhem, Nijmegen en Venray.

Dankzij de overnamen op de smartphone tak van Nokia probeert Microsoft een plaats in de markt te vullen. Waar we hiervoor voornamelijk Android en ios zagen begin je nu steeds meer windows telefoons te zien.
Microsoft heeft er goed aangedaan, want in de praktijk blijken het zeer degelijke telefoons te zijn die je vanaf 100 euro kan kopen.
Wel hebben ook de Microsoft telefoons last van bepaalde kwaaltjes, sommige zijn inmiddels dankzij software updates verholpen.


Een opsomming van voorkomende reparaties die DoctorPhone uitvoert bij de Microsoft Lumia lijn:

- Scherm vervangen Microsoft Lumia

- Accu vervangen Microsoft Lumia

- Software herstel Microsoft Lumia

- Waterschade reparatie Microsoft Lumia


Vooral het slecht functioneren van het touchscreen komt voornamelijk voor bij de Lumia 535.

Net als bij andere merken kunnen wij vrijwel alle reparaties uitvoeren op de Microsoft Lumia smartphones, is het een toestel die niet meer opstart? Of heeft u Microsoft Lumia een gebarsten scherm? Voor alle reparaties kunt u terecht bij DoctorPhone. Zo zal ieder moment de Microsoft Lumia 950, 950XL uitkomen waarvan u gelijk bij ons voor eventuele reparaties kunt komen!
Dankzij het gebruik van uitsluitend originele onderdelen geven we op de Microsoft Lumia bij bijna elke reparatie levenslang garantie op het vervangen onderdeel.

 

Meld Microsoft Lumia reparatie aan