Doctor Phone - Hoe werkt het?

Kies voor reparatie of verkopen

Telefoon en tablet reparatie: Bij DoctorPhone kunt u snel, vakkundig en betaalbaar uw telefoon laten repareren. Ook kunt u uw toestel verkopen voor de beste deal!

Voer de gegevens van het toestel in

Voer alle gegevens in voor de reparatie of de verkoop van het toestel. Maak een keuze uit merk, model, reparatie of eventuele schade.

Brengen, Ophalen of Verzenden

Maak een keuze of uw het toestel wilt verzenden, brengen naar een dichtsbijzijde filiaal of wilt laten ophalen door DoctorPhone.

Samsung Galaxy, van S5 naar S6, binnenkort naar S7.

In de maand april van dit jaar heeft het Zuid-Koreaanse Samsung haar nieuwste model in de Galaxy reeks op de markt gebracht. Na veel kritiek op het design van de S5 beloofde Samsung bij het begin te beginnen en zich te richten op enkel de nieuwste technieken van dat moment. Met de komst van de S6 zou Samsung een duidelijke stap richting de toekomst zetten.

Dat dit is gelukt is zeker, de S6 geniet als eerste smartphone van het Quad HD Amoled scherm van AU Optronics (leverancier van onder andere LG, Asus, Acer, Apple en Dell) en voor de S6 Edge variant is het baanbrekende Super Amoled scherm gebruikt. Beiden garandeerden de beste kwaliteit beschikbaar voor smartphone schermen.
Ook heeft de behuizing een flinke upgrade ondervonden, waar de S5 een volledig kunststof behuizing had biedt de S6 een aluminium behuizing in combinatie met Gorilla Glass. Samen zorgt dit voor een grote vooruitgang in weerbaarheid.
Een andere factor waarmee de S6 in haar serie uitblinkt zijn de vernieuwde camera’s.
Hoewel de S6, gelijk aan de S5, een 16 megapixels camera bevat, is de camera van de S6 gestabiliseerd. Waar foto’s geproduceerd door een S5 dezelfde potentie in scherpte hebben, is het gebruiksgemak van de camera een flinke stap vooruit gegaan.
Wat betreft de frontcam, een functie die met de komst van de selfie-rage onmisbaar is geworden, heeft de S6 haar bereik verhoogd naar 5 megapixels in plaats van de 2,1 megapixels die een S5 biedt.

De toekomst komt elk jaar dichterbij, mede dankzij de opkomende technologie in handheld devices. Maar we zijn er nog lang niet.
Ongeveer twee weken geleden meldde de Koreaanse nieuwssite etnews.com dat Samsung het nieuwe S7 model uit de Galaxy serie in Januari al zal aankondigen.
Welke revolutionaire technologieën en uitbreidingen dit model zal bieden is nog niets over duidelijk gemaakt. Wel zeker is dat Samsung een vlaggenschip in handen heeft dat recht op de toekomst af vaart.
De stap naar gebogen schermen is gezet, wat zal de volgende zijn?