Doctor Phone - Hoe werkt het?

Kies voor reparatie of verkopen

Telefoon en tablet reparatie: Bij DoctorPhone kunt u snel, vakkundig en betaalbaar uw telefoon laten repareren. Ook kunt u uw toestel verkopen voor de beste deal!

Voer de gegevens van het toestel in

Voer alle gegevens in voor de reparatie of de verkoop van het toestel. Maak een keuze uit merk, model, reparatie of eventuele schade.

Brengen, Ophalen of Verzenden

Maak een keuze of uw het toestel wilt verzenden, brengen naar een dichtsbijzijde filiaal of wilt laten ophalen door DoctorPhone.

Scherm reparatie HTC M8 in Arnhem, Venray en Nijmegen

De scherm reparatie is de meest uitgevoerde reparatie die DoctorPhone uitvoert aan de HTC M8. Tevens behoort HTC tot 1 van de smartphones met het moeilijkste reparatie proces, hier valt de HTC M8 ook onder.

Valschade reparatie HTC M8
Valschade is de meest voorkomende reden die wij horen wanneer we een HTC M8 binnen krijgen met een gebarsten scherm. Zo hebben wij inmiddels stiekem ook wel leuke verhalen gehoord , bijvoorbeeld met het wegrijden vergeten de HTC M8 van het auto dak te halen.

Uiteraard is het resultaat minder leuk dan de oorzaak, zo kan valschade tot een kapot glas ( touchscreen ) resulteren die niet of slecht meer functioneert. Maar ook kan het LCD ( beeldscherm onder het glas ) kapot gaan, vanaf dat moment kunt u nog maar heel weinig tot niks met de HTC M8.

Wanneer het glas barst van uw HTC M8 kan het wel nog zo zijn dat die werkt of dat slechts enkele punten niet herkend worden. Dit betekent echter niet dat de werking van de HTC zo zal blijven, de kans is groot dat de barsten groter worden en dat het volledige touchscreen niet meer werkt van uw HTC M8.

Drukschade HTC M8
Drukschade is iets wat minder voorkomt en vaker voor verbazing vanuit de gebruiker zorgt. Drukschade ontstaat wanneer er een bepaalde druk op de HTC M8 uitgevoerd wordt, dit kan doormiddel van het toestel te buigen met de handen maar ook terwijl de HTC M8 in uw broekzak zit. Bij bepaalde bewegingen kan er een grote druk op het toestel komen waarbij het glas ( touchscreen ) of het LCD barst.

Kosten scherm reparatie HTC M8
De totaal kosten voor de reparatie zijn 179 euro incl BTW, ook op de HTC M8 durft DoctorPhone levenslang garantie te geven op het scherm. Dit doen wij onder andere doordat wij uitsluitend originele onderdelen gebruiken maar, ook omdat wij weten dat bij normaal gebruik een scherm levenslang mee moet kunnen gaan.

De reparatie duur zit op ongeveer 1 uur.

Let op het kan zijn dat er op de reparatie pagina nog 199 euro vermeld staat voor het vervangen van het touchscreen / lcd van de HTC M8, deze prijs wordt zsm gewijzigd naar 179 euro incl btw.

Klik op onderstaand link om de reparatie voor uw HTC M8 aan te melden
Meld scherm reparatie HTC M8 aan