Doctor Phone - Hoe werkt het?

Kies voor reparatie of verkopen

Telefoon en tablet reparatie: Bij DoctorPhone kunt u snel, vakkundig en betaalbaar uw telefoon laten repareren. Ook kunt u uw toestel verkopen voor de beste deal!

Voer de gegevens van het toestel in

Voer alle gegevens in voor de reparatie of de verkoop van het toestel. Maak een keuze uit merk, model, reparatie of eventuele schade.

Brengen, Ophalen of Verzenden

Maak een keuze of uw het toestel wilt verzenden, brengen naar een dichtsbijzijde filiaal of wilt laten ophalen door DoctorPhone.

Scherm reparatie Samsung Galaxy S6

DoctorPhone kan binnen 1 uur het scherm van uw Samsung Galaxy S6 vervangen, met levenslang garantie op het geplaatste scherm. DoctorPhone gebruikt uitsluitend originele onderdelen voor uw Samsung Galaxy S6 en de garantie op uw Galaxy S6 zal niet komen te vervallen wanneer wij de S6 open maken.

Valschade Samsung Galaxy S6

Bij het laten vallen van de Samsung Galaxy S6 is de kans aanwezig dat het glas ( touchscreen ) en/of het LCD kapot gaat. Onder kapot gaan verstaan wij barsten in het glas met als resultaat dat het touchscreen niet of slecht functioneert. Ook kunnen barsten in het glas voor glassplinters zorgen die weer in uw vingers terecht kunnen komen.

Echter is niet alleen het glas ( touchscreen ) een onderdeel die kan barsten na een val, maar ook het LCD kan barsten, wanneer het LCD barst resulteert dit direct in zwart beeld. Het toestel zal hoogst waarschijnlijk nog wel werken ( veelal te herkennen aan geluiden en etc die uit de Galaxy S6 komen ) echter geeft het geen beeld meer.

 

Drukschade Samsung Galaxy S6

Drukschade is iets wat gelukkig minder voorkomt maar is wel een belangrijk aandachtspunt. Drukschade kan namelijk ontstaan wanneer de Galaxy S6 in de broekzak bewaard wordt tijdens het fietsen, ook met bukken kan het zijn dat het glas of LCD barst wegens de druk die op de Galaxy S6 terecht komt.

 

Kosten scherm vervangen Samsung Galaxy S6

De totaal kosten voor het vervangen van het scherm zit op 189 euro incl BTW en levenslang garantie.

Mede doordat DoctorPhone uitsluitend originele onderdelen gebruikt voor Samsung smartphones wordt ook bij de Galaxy S6 een complete module geplaatst, een complete module bestaat uit het glas ( touchscreen ), LCD en frame die alles met elkaar bevestigd.

 

Levenslang garantie op het Samsung Galaxy S6 scherm

Zoals eerder aangegeven geeft DoctorPhone levenslang garantie op het scherm die wij plaatsen. Zo zullen wij ook na 3 of 4 jaar bijvoorbeeld het scherm vervangen wanneer deze met een fabrieksfout kampt.

Wel zal de garantie komen te vervallen wanneer er opnieuw schade toegebracht wordt aan het scherm middels val, druk of waterschade.

 

Klik op onderstaand link om de scherm reparatie voor uw Samsung Galaxy S6 aan te melden:

Meld scherm reparatie Samsung Galaxy S6 aan