Doctor Phone - Hoe werkt het?

Kies voor reparatie of verkopen

Telefoon en tablet reparatie: Bij DoctorPhone kunt u snel, vakkundig en betaalbaar uw telefoon laten repareren. Ook kunt u uw toestel verkopen voor de beste deal!

Voer de gegevens van het toestel in

Voer alle gegevens in voor de reparatie of de verkoop van het toestel. Maak een keuze uit merk, model, reparatie of eventuele schade.

Brengen, Ophalen of Verzenden

Maak een keuze of uw het toestel wilt verzenden, brengen naar een dichtsbijzijde filiaal of wilt laten ophalen door DoctorPhone.

Scherm vervangen Samsung Galaxy S4 in Arnhem, Venray en Nijmegen

Ondanks dat de Samsung inmiddels een aantal generaties verder is ziet DoctorPhone nog altijd de Samsung Galaxy S4 voorbij komen ter reparatie wegens een kapot scherm / glas. Het is nog altijd een prima toestel indien je niet teveel eisend bent, een reparatie kan dus ook voor de Galaxy S4 nog altijd de oplossing zijn om er nog jaren plezier aan te beleven.

Valschade Samsung Galaxy S4
Wanneer de Samsung Galaxy S4  (i9500/i9506) valt is de kans groot dat het scherm barst, dit resulteert vaker in een niet werkend glas ( touchscreen ) of zelfs een niet werkende LCD ( zorgt voor de beeldweergave ).

Ook kan het voorkomen dat het glas ( touchscreen ) bepaalde druk punten niet meer herkent, ook vanaf dit moment zal het gehele scherm vervangen moeten worden. Door het bijvoorbeeld te lijmen zal die het niet gaan doen.


Drukschade Samsung Galaxy S4
Ook het foutief ( te hard ) druk zetten op uw Samsung Galaxy S4 kan ervoor zorgen dat het LCD of het glas barst. Veelal bij drukschade wat voornamelijk in de broekzak kan ontstaan blijft het glas heel maar barst het LCD. Wanneer het LCD barst zal dit resulteren in een zwart (vlekkerig) beeld, zo zal uw toestel wel nog reageren op bepaalde toetsen en zal er geluid uitkomen maar u zult niks op het beeld zien.

Kosten scherm reparatie Samsung Galaxy S4
De totaal kosten voor het vervangen van het scherm zijn 159 euro incl BTW. Mede doordat DoctorPhone uitsluitend originele onderdelen gebruikt voor Samsung wordt ook bij deze reparatie niet alleen het glas vervangen maar ook het frame en LCD.

Het frame zorgt ervoor dat het glas en LCD op de juiste manier met elkaar bevestigd zijn, ook hoort de ''zilveren'' rand aan de voorkant bij dit onderdeel, uw smartphone zal er dus ( op het achterklepje na ) als nieuw uitzien!

Levenslang garantie op de Samsung Galaxy S4 reparatie
Mede doordat DoctorPhone een officieel servicepunt is van Samsung, en wij uitsluitend originele onderdelen gebruiken durft DoctorPhone levenslang garantie op het vervangen scherm te geven.

Let op: de garantie komt te vervallen wanneer de gebruiker opnieuw val- drukschade en/of waterschade toebrengt aan de smartphone.

Korting bij een scherm reparatie voor de Samsung Galaxy S4
U krijgt 5 euro korting op het uitzoeken van 1 cover/hoesje voor de Samsung Galaxy S4.

 

Klik op onderstaand link om de scherm reparatie voor uw Samsung Galaxy S4 aan te melden:

Meld scherm reparatie Samsung Galaxy S4 aan