Doctor Phone - Hoe werkt het?

Kies voor reparatie of verkopen

Telefoon en tablet reparatie: Bij DoctorPhone kunt u snel, vakkundig en betaalbaar uw telefoon laten repareren. Ook kunt u uw toestel verkopen voor de beste deal!

Voer de gegevens van het toestel in

Voer alle gegevens in voor de reparatie of de verkoop van het toestel. Maak een keuze uit merk, model, reparatie of eventuele schade.

Brengen, Ophalen of Verzenden

Maak een keuze of uw het toestel wilt verzenden, brengen naar een dichtsbijzijde filiaal of wilt laten ophalen door DoctorPhone.

Sony Xperia X reparaties en geruchten

In Juni 2016 wordt de Sony Xperia X verwacht, de Sony Xperia X wordt de nieuwste en bijna het beste toestel die Sony in de zomer van 2016 te bieden zal hebben. Indien u de nieuwste maar tegelijk ook de beste Sony Xperia telefoon wilt hebben dan kunt u beter de Sony Xperia X Performance nemen. De hardware van de Sony Xperia X is goed, maar niet het beste wat momenteel te verkrijgen is. De Performance van Sony zou wel het beste van het beste te bieden moeten hebben. DoctorPhone Arnhem heeft al een aantal Sony Xperia X reparaties op een rijtje gezet waarop wij levenslang garantie zullen geven.

Sony Xperia X scherm reparatie

Bij DoctorPhone bent u ervan verzekert dat er uitsluitend gebruik gemaakt wordt van originele Sony schermen.  DoctorPhone voert de scherm reparatie uit aan uw Sony Xperia X wanneer deze gebarsten is. Zo kan het glas(touchscreen) barsten waardoor deze niet / slecht functioneert maar kan ook het onderliggende beeldscherm (LCD) barsten. DoctorPhone vervangt altijd het complete scherm, dit wil zeggen dat zowel het touchscreen als het beeldscherm in één keer vervangen wordt. Sony zou bij de Xperia X een IPS-scherm gaan gebruiken met een resolutie van 1080*1920 pixels.

Sony Xperia X camera reparatie

Is de camera van uw Sony Xperia X beschadigt? Men kan verschillende problemen ervaren wanneer de camera defect is, zo kan het zijn dat u vlekjes in het beeld ziet tijdens het maken van een foto, maar kan het ook zijn dat de Sony Xperia X de camera app niet opent. Wanneer de camera app foutmeldingen geeft of helemaal niet opstart, dan is dit meestal te verwijten aan een defecte camera. DoctorPhone kan uitsluiten indien dit probleem ontstaat dankzij een fout in de Sony Xperia X software of dat de camera defect is. Sony gaat een 23MP camera achterop plaatsen en een 13MP voorop voor selfie foto’s.

Sony Xperia X speaker reparatie

Kraken de speakers van uw telefoon of werken deze helemaal niet meer? Dan dient de speaker vervangen te worden. De Sony Xperia X telt 2 speakers, 1 die gebruikt wordt tijdens het bellen ( de hoor speaker ) en 1 die gebruikt wordt om handsfree te bellen of muziek af te spelen ( luidspreker ). DoctorPhone kan ze beide individueel vervangen. Op gebied van speaker kwaliteit is nog relatief weinig bekend, over het algemeen is dit goed op orde bij de Sony smartphones.

DoctorPhone geeft op bovenstaande reparaties levenslang garantie! De garantie is van toepassing op montage fouten en/of fabrieksfouten. Schade die ontstaat aan 1 van de onderdelen dankzij val- en drukschade of waterschade zal de garantie doen vervallen.

Uiteraard kan DoctorPhone Arnhem meer reparaties uitvoeren aan uw Sony Xperia X, zo kan DoctorPhone fysieke toetsen zoals de aan/uit knop of de volume knoppen vervangen maar ook onderdelen zoals de oplaad connector (usb connector) en veel meer!

Klik op onderstaande link om alle reparaties voor de Sony Xperia X te bekijken

Sony Xperia X reparaties en prijzen (de link wordt toegevoegd zodra de Sony Xperia X reparatie pagina klaar is voor gebruik)