Doctor Phone - Hoe werkt het?

Kies voor reparatie of verkopen

Telefoon en tablet reparatie: Bij DoctorPhone kunt u snel, vakkundig en betaalbaar uw telefoon laten repareren. Ook kunt u uw toestel verkopen voor de beste deal!

Voer de gegevens van het toestel in

Voer alle gegevens in voor de reparatie of de verkoop van het toestel. Maak een keuze uit merk, model, reparatie of eventuele schade.

Brengen, Ophalen of Verzenden

Maak een keuze of uw het toestel wilt verzenden, brengen naar een dichtsbijzijde filiaal of wilt laten ophalen door DoctorPhone.

Sony smartphone en tablet reparatie in Arnhem Nijmegen en Venray

Mede wegens het lange bestaan van DoctorPhone ( hiervoor phonetophone ) weten we ook veel van vrijwel alle Sony telefoons af. Zo zijn we vroeger veel bezig geweest met de Sony Walkman telefoons, en door de jaren heen zijn we inmiddels bij de Xperia lijn uitgekomen.

Sony probeerde zich min of meer te onderscheiden dankzij de Sony Xperia Z lijn die waterbestendigd
zou zijn, hiermee zou je bewijzen van spreken met je telefoon onder de douche kunnen staan of een foto onder water zorgeloos kunnen maken.
Dit blijkt echter helaas niet het geval te zijn en daardoor komt op nr 1 van de meest voorkomende klachten helaas: waterschade.
We nemen dit op bij de Sony meest voorkomende problemen doordat ze veel reclame maakte dat dit een USP (unique selling point) zou zijn. Fabrieksafgezien zou het dus allemaal kunnen en mogen.
Aangezien we bij de meest voorkomende problemen alleen fabrieksfouten noteren vind ik dat waterschade er zeker bij hoort. Sony wilt er echter niet voor uitkomen en geeft aan dat waterschade buiten garantie valt.
Voor waterschade problemen bent u ook bij DoctorPhone aan het juiste adres, dankzij het hoge succes percentage aan waterschade toestellen die wij repareren, is de kans groot dat wij de Sony weer aan de praat krijgen!

Ook voor de Sony een opsomming van de meest voorkomende problemen:

-Waterschade
-Software problemen waaronder: vasthangen bij opstarten
-Headjack problemen (headset aansluiting)
-Spontaan barstende scherm / display (het scherm zou te strak in de behuizing geplaatst zijn waardoor enige werking van het materiaal het scherm kan laten barsten)
Zie hiervoor ook het artikel op de consumentenbond: Bron


Gelukkig is dit scherm/display probleem bij de laatste reeks van de Sony Xperia Z (Sony Xpera Z3, Sony Xperia Z4 en de Xperia Z5 en de bijbehorende compact versies) niet meer van toepassing!

U hoeft zich geen zorgen te maken indien u klacht over de Sony telefoon hierboven niet vermeld staat, kijk gerust op onze reparatie pagina op www.doctorphone.nl

Net als bij alle andere merken gebruiken wij uitsluitend originele onderdelen, hierdoor durven wij ook bij Sony op vrijwel elke reparatie levenslang garantie te geven!

 

Meld reparatie aan