Doctor Phone - Hoe werkt het?

Kies voor reparatie of verkopen

Telefoon en tablet reparatie: Bij DoctorPhone kunt u snel, vakkundig en betaalbaar uw telefoon laten repareren. Ook kunt u uw toestel verkopen voor de beste deal!

Voer de gegevens van het toestel in

Voer alle gegevens in voor de reparatie of de verkoop van het toestel. Maak een keuze uit merk, model, reparatie of eventuele schade.

Brengen, Ophalen of Verzenden

Maak een keuze of uw het toestel wilt verzenden, brengen naar een dichtsbijzijde filiaal of wilt laten ophalen door DoctorPhone.

Waterschade reparatie Huawei G8 in Nijmegen, Venray en Arnhem

Mede doordat de Huawei G8 niet tegen water bestendigd is kan het voorkomen dat uw Huawei G8 kapot gaat dankzij vocht. Wanneer de Huawei G8 in contact komt met vocht hoeft dat niet direct te resulteren in schade, de schade kan namelijk ook een aantal dagen, weken of zelfs maanden later ontstaan door erosie op de printplaat.

Waterschade aan de Huawei G8

Wanneer u met de Huawei G8 in de regen of misschien onder de douche telefoneert kan dit resulteren is schade aan de Huawei G8, maar ook het toestel in vochtige ruimtes leggen ( bijvoorbeeld in de badkamer terwijl u in bad ligt ) kan ervoor zorgen dat de Huawei G8 kapot gaat.

Het nadeel van vocht is dat het diep in het toestel weet te dringen, dit hoeft tevens niet direct tot problemen te leiden. De problemen kunnen namelijk ook pas enkele dagen, weken of maanden later ontstaan. Vocht op de printplaat gaat namelijk eroderen, wanneer dit proces begint dan beginnen meestal ook de problemen zoals het niet goed werken van bepaalde functies. Wat ook regelmatig gebeurt is dat de smartphone op willekeurige momenten uitvalt, dit is meestal doordat er kortsluiting ontstaat wegens de erosie op bepaalde contactpunten van de printplaat.

In bovenstaande afbeelding is te zien wat het resultaat is wanneer een printplaat waterschade heeft, in het rode vakje is een wit/groene aanslag te zien. Deze zorgt er regelmatig voor dat het toestel uitvalt.

 

Wat te doen bij waterschade aan de Huawei G8

Wanneer uw Huawei G8 bijvoorbeeld in het water gevallen is dient u direct de telefoon uit te zetten

- Indien mogelijk de accu verwijderen ( deze is niet verwisselbaar door simpelweg het klepje eraf te halen ).

- Zo snel mogelijk naar DoctorPhone voor een waterschade behandeling.

Rijst: volgens sommige is dit het tovertrucje om al het vocht uit de telefoon te halen, dit is helaas niet het geval. Zo is rijst wel absorberend en zal het iets van vocht weghalen, echter het vocht wat op de printplaat zit zal grotendeels blijven zitten wat op zijn tijd gaat eroderen en hoog waarschijnlijk voor problemen zal zorgen.

Ook wanneer rijst in uw Huawei G8 weet te komen kan dit in problemen resulteren.

Gebruik van rijst om uw Huawei G8 ‘’vochtvrij’’ te krijgen is volledig op eigen risico, DoctorPhone adviseert dit in ieder geval NIET, in ieder geval niet als oplossing aangezien het niet de oplossing is.

 

Kosten waterschade reparatie Huawei G8

De totaalkosten zit op 35 euro en de reparatieduur is 24uur. De resultaten zijn in de meeste situaties positief, we merken dat het belangrijk is om zo snel mogelijk de waterschade reparatie toe te passen en niet pas enkele maanden later. Dankzij erosie en kortsluiting kan het zijn dat belangrijke onderdelen in de Huawei G8 kapot branden en dit laatste valt niet te repareren met een waterschade reparatie.

 

Garantie waterschade reparatie Huawei G8

DoctorPhone kan geen garantie geven op de waterschade reparatie van uw Huawei G8

 

Klik op onderstaand link om de waterschade reparatie voor uw Huawei G8 aan te melden:

Meld waterschade reparatie Huawei G8 aan