Doctor Phone - Hoe werkt het?

Kies voor reparatie of verkopen

Telefoon en tablet reparatie: Bij DoctorPhone kunt u snel, vakkundig en betaalbaar uw telefoon laten repareren. Ook kunt u uw toestel verkopen voor de beste deal!

Voer de gegevens van het toestel in

Voer alle gegevens in voor de reparatie of de verkoop van het toestel. Maak een keuze uit merk, model, reparatie of eventuele schade.

Brengen, Ophalen of Verzenden

Maak een keuze of uw het toestel wilt verzenden, brengen naar een dichtsbijzijde filiaal of wilt laten ophalen door DoctorPhone.

Batterij vervangen Apple iPhone 4s | accu vervangen

Ervaart u accu problemen bij de iPhone 4s? Mede doordat de iPhone 4s inmiddels al een aantal jaar op de markt is ziet DoctorPhone steeds meer dat klanten graag een nieuwe accu willen. Bij DoctorPhone bent u aan het juiste adres voor een snelle en vakkundige iPhone 4s accu reparatie.

Onderstaande klachten kunt u ondervinden bij een defecte iPhone 4s accu:

  • iPhone 4s laadt niet op tot 100%.
  • iPhone 4s laadt niet meer op.
  • iPhone 4s laadt slecht op.
  • iPhone 4s valt uit.
  • iPhone 4s wordt warm / heet.

U kunt altijd proberen door eerst de iPhone 4s op de fabrieksinstellingen te zetten ( let op: indien u geen back-up heeft zult u al uw gegevens kwijt raken die op de iPhone 4s opgeslagen staan ). Indien vervolgens de klachten nog altijd aanwezig blijven is de kans groot dat de iPhone 4s accu vervangen dient te worden. Bepaalde klachten met betrekking tot het opladen kunnen ook komen door een defecte laadconnector. DoctorPhone kan uitsluiten welke van de 2 defect is.

Reparatieduur iPhone 4s accu vervangen

Het duurt ongeveer 15 minuten om de accu te vervangen. U hoeft geen afspraak online of telefonisch te maken voor deze reparatie. Bij drukte kan het zijn dat de reparatie tot 30 minuten duurt. Indien u van de 15 minuten reparatie tijd verzekert wilt zijn adviseert DoctorPhone om de reparatie online of telefonisch aan te melden.

Reparatiekosten iPhone 4s accu vervangen

De totaal kosten zit op 39 euro incl BTW en 3 maanden garantie voor het vervangen van de iPhone 4s accu.

Klik op onderstaande link om de iPhone 4s accu reparatie aan te melden

Apple iPhone 4s accu vervangen