Doctor Phone - Hoe werkt het?

Kies voor reparatie of verkopen

Telefoon en tablet reparatie: Bij DoctorPhone kunt u snel, vakkundig en betaalbaar uw telefoon laten repareren. Ook kunt u uw toestel verkopen voor de beste deal!

Voer de gegevens van het toestel in

Voer alle gegevens in voor de reparatie of de verkoop van het toestel. Maak een keuze uit merk, model, reparatie of eventuele schade.

Brengen, Ophalen of Verzenden

Maak een keuze of uw het toestel wilt verzenden, brengen naar een dichtsbijzijde filiaal of wilt laten ophalen door DoctorPhone.

Binnenkort komt Blackberry met een aantal Android smartphones

Volgens anonieme bronnen zou Blackberry juli of augustus met een nieuwe smartphone komen, dit keer niet met hun eigen besturingssysteem maar met Android.

Naar verluid zit er redelijk krachtige hardware in de nieuwste Blackberry waardoor, mits de prijs interessant is, Blackberry de concurrentie weer aan wilt gaan.

- De Blackberry die vermoedelijk in oktober uitkomt draagt als code naam Argon. De Blackberry Argon zou een 5,5 inch scherm moeten krijgen met een QHD resolutie, de moderne Snapdragon 820 processor, 4GB werkgeheugen en 32GB opslaggeheugen.

Verder zijn er ook leuke features aanwezig zoals een vingerafdrukscanner een usb-c aansluiting en een 21MP (achter)camera.

- De Blackberry met als codenaam Neon zou deze of volgende maand moeten uitkomen wat richt op het midden segment. De Neon heeft namelijk een 5,2 inch scherm met een full-hd resolutie en deze wordt aangedreven door een Snapdragon 617 en 3GB werkgeheugen.

Ook DoctorPhone merkt dat er steeds minder Blackberry’s gerepareerd worden, daar waar we voorheen dagelijks Blackberry’s voorbij zagen komen is dat de laatste jaren flink vermindert.

Mede doordat Blackberry de stap heeft gemaakt om hun telefoons met Android uit te rusten kan het nog weleens een zeer interessant toestel worden mits de prijs concurrerend is.

 

Zodra de Blackberry's verkrijgbaar zijn bent u bij DoctorPhone aan het juiste adres om deze te laten repareren.