Doctor Phone - Hoe werkt het?

Kies voor reparatie of verkopen

Telefoon en tablet reparatie: Bij DoctorPhone kunt u snel, vakkundig en betaalbaar uw telefoon laten repareren. Ook kunt u uw toestel verkopen voor de beste deal!

Voer de gegevens van het toestel in

Voer alle gegevens in voor de reparatie of de verkoop van het toestel. Maak een keuze uit merk, model, reparatie of eventuele schade.

Brengen, Ophalen of Verzenden

Maak een keuze of uw het toestel wilt verzenden, brengen naar een dichtsbijzijde filiaal of wilt laten ophalen door DoctorPhone.

Honor 9X Pro camera reparatie

Werken één of meerdere camera’s van uw Honor 9X Pro niet meer naar behoren? DoctorPhone maakt gebruik van originele Huawei/Honor camera’s. Zo bent u bij DoctorPhone verzekert van een professionele Honor 9X Pro camera reparatie.

Kenmerken defecte Honor 9X Pro camera

  • Camera app start niet.

  • Vlekken in het beeld tijdens gebruik van de camera.

  • Foutmelding bij gebruik camera.

  • Zwart beeld na openen camera app.

  • Fysieke schade zoals een barst in de lens.

Het kan zijn dat u andere klachten ervaart met de camera, de meeste klachten worden opgelost door de camera te vervangen. Ook kan het zijn dat de software van uw Honor 9X Pro niet meer in orde is, dit kan de monteur uitsluiten.

Reparatieduur camera vervangen

DoctorPhone reserveert 1 uur voor deze reparatie, probeer indien het mogelijk is via onderstaande link de reparatie aan te melden. Zo is de monteur op de hoogte van uw komst.

Kosten

De actuele reparatieprijs staat op de Honor 9X Pro reparatiepagina vermeld. Indien de prijs niet vermeld staat is het desbetreffende onderdeel (nog) niet leverbaar.

Klik op onderstaande link om de camera reparatie aan te melden

Honor 9X Pro camera reparatie

 

In Nederland vind u DoctorPhone in de volgende plaatsen

Arnhem, Gaanderen, Heerlen, Hilden, Hoogeveen, Maastricht, Mierlo en Oldenzaal

DoctorPhone is nu ook gevestigd in België in de volgende plaatsen

Lommel