Doctor Phone - Hoe werkt het?

Kies voor reparatie of verkopen

Telefoon en tablet reparatie: Bij DoctorPhone kunt u snel, vakkundig en betaalbaar uw telefoon laten repareren. Ook kunt u uw toestel verkopen voor de beste deal!

Voer de gegevens van het toestel in

Voer alle gegevens in voor de reparatie of de verkoop van het toestel. Maak een keuze uit merk, model, reparatie of eventuele schade.

Brengen, Ophalen of Verzenden

Maak een keuze of uw het toestel wilt verzenden, brengen naar een dichtsbijzijde filiaal of wilt laten ophalen door DoctorPhone.

HP Elite x3 reparatie in Arnhem

In september zal de HP Elite x3 uitkomen, de HP Elite x3 is een smartphone met daarop Windows 10. Het wordt een smartphone met een relatief groot scherm van 6inch.

Of de HP Elite x3 ook daadwerkelijk in Nederland uitkomt is nog maar de vraag, dit doordat nog niet bekend is of de Benelux ook dit toestel aangeboden krijgt.

De HP Elite x3 moet het hebben van zijn grote scherm weergave met 2560*1440 pixels. Een bijkomend voordeel van het grote scherm is het feit dat de HP Elite x3 ook x86-apps kan streamen, hierdoor is het dus mogelijk om vrijwel elk programma wat ook op de windows computer werkt, af te spelen op de smartphone.

DoctorPhone zal ten alle tijden klaar staan voor eventuele HP Elite x3 reparaties, uiteraard zullen wij de reparaties gewoon uit kunnen voeren, ook wanneer de HP Elite x3 niet in de Benelux uitkomt.