Doctor Phone - Hoe werkt het?

Kies voor reparatie of verkopen

Telefoon en tablet reparatie: Bij DoctorPhone kunt u snel, vakkundig en betaalbaar uw telefoon laten repareren. Ook kunt u uw toestel verkopen voor de beste deal!

Voer de gegevens van het toestel in

Voer alle gegevens in voor de reparatie of de verkoop van het toestel. Maak een keuze uit merk, model, reparatie of eventuele schade.

Brengen, Ophalen of Verzenden

Maak een keuze of uw het toestel wilt verzenden, brengen naar een dichtsbijzijde filiaal of wilt laten ophalen door DoctorPhone.

HTC 10 scherm reparatie

Is de HTC 10 op de grond gevallen met als resultaat dat het scherm gebarsten is? Bij DoctorPhone bent u aan het juiste adres voor de HTC 10 scherm reparatie. Mede dankzij uitsluitend gebruik van originele onderdelen, ervaren monteurs en veel kennis over de HTC telefoons durft DoctorPhone levenslang garantie te geven op eventuele fabrieksfouten.

HTC 10 valschade reparatie

Indien u de HTC 10 laat vallen op een harde ondergrond is de kans groot dat het scherm barst. Doordat het scherm uit meerdere onderdelen bestaat kunnen ook verschillende functies kapot gaan. Maar het kan ook zijn dat het LCD en/of het glas (touchscreen) barst. Dit resulteert veelal in strepen in het beeld of misschien helemaal geen beeld meer, een gebarsten touchscreen kan ervoor zorgen dat deze niet of slecht reageert. DoctorPhone vervangt het scherm voor een nieuw, compleet en origineel scherm.

Kosten HTC 10 scherm reparatie

De totale kosten voor het vervangen van het scherm bedragen 279 euro incl BTW en levenslang garantie. Hierbij wordt uitsluitend gebruik gemaakt van complete en originele HTC schermen. De garantie op uw toestel blijft bestaan en daarnaast krijgt u levenslang garantie op het scherm die wij plaatsen. De garantie is uiteraard alleen van toepassing op fabrieksfouten en niet op schade die door u of een ander toegebracht wordt.

Reparatieduur scherm vervangen HTC 10

DoctorPhone vervangt het scherm binnen 1 uur, hiervoor is het verstandig om van te voren een reparatie in te plannen. Dit kunt u doen via de link onderaan de pagina of telefonisch via www.doctorphone.nl/contact

Klik op onderstaande link om de HTC 10 scherm reparatie aan te melden

HTC 10 scherm vervangen