Doctor Phone - Hoe werkt het?

Kies voor reparatie of verkopen

Telefoon en tablet reparatie: Bij DoctorPhone kunt u snel, vakkundig en betaalbaar uw telefoon laten repareren. Ook kunt u uw toestel verkopen voor de beste deal!

Voer de gegevens van het toestel in

Voer alle gegevens in voor de reparatie of de verkoop van het toestel. Maak een keuze uit merk, model, reparatie of eventuele schade.

Brengen, Ophalen of Verzenden

Maak een keuze of uw het toestel wilt verzenden, brengen naar een dichtsbijzijde filiaal of wilt laten ophalen door DoctorPhone.

HTC Desire 20 Pro scherm reparatie

Is het scherm van uw HTC Desire 20 Pro gebarsten en wilt u deze snel en vakkundig laten vervangen voor een nieuw en origineel HTC display? DoctorPhone staat klaar om voor u de HTC Desire 20 Pro scherm reparatie uit te voeren.

Val en drukschade HTC Desire 20 Pro reparatie

Wanneer de HTC Desire 20 Pro op de grond of een harde ondergrond valt is de kans groot dat het scherm barst. De resultaten kunnen per val verschillend zijn doordat het scherm uit verschillende onderdelen bestaat.

Indien het touchscreen/glas van de HTC Desire 20 Pro barst zal dit resulteren in glassplinters, een slecht of misschien wel een niet werkend touchscreen. Het touchscreen zorgt ervoor dat de HTC Desire 20 Pro u vingers herkent bij aanrakingen.

Echter kan ook het LCD (beeldweergave) barsten, wanneer het LCD van de HTC Desire 20 Pro barst zult u geen beeld meer hebben. Het totale oppervlak wordt zwart, en in uitzonderlijke situaties worden het zwarte vlekken.

Kosten HTC Desire 20 Pro scherm reparatie

Alle reparatieprijzen voor de HTC Desire 20 Pro vindt u hier: reparatieprijzen

Reparatieduur

DoctorPhone heeft ongeveer 1 uur de tijd nodig om de HTC Desire 20 Pro reparatie te voltooien. Wel adviseren wij u om online of telefonisch een afspraak in te plannen.

Klik op onderstaande link om naar de HTC Desire 20 Pro reparatiepagina te gaan

HTC Desire 20 Pro scherm laten vervangen

 

In Nederland vind u DoctorPhone in de volgende plaatsen

Arnhem, Bovenkarspel, Deventer, Heerlen, Hoogeveen, Maastricht en Oldenzaal

In België vind u DoctorPhone in de volgende plaatsen

Lommel

In Duitsland vind u DoctorPhone in de volgende plaatsen

Düsseldorf, Germersheim, Kleve