Doctor Phone - Hoe werkt het?

Kies voor reparatie of verkopen

Telefoon en tablet reparatie: Bij DoctorPhone kunt u snel, vakkundig en betaalbaar uw telefoon laten repareren. Ook kunt u uw toestel verkopen voor de beste deal!

Voer de gegevens van het toestel in

Voer alle gegevens in voor de reparatie of de verkoop van het toestel. Maak een keuze uit merk, model, reparatie of eventuele schade.

Brengen, Ophalen of Verzenden

Maak een keuze of uw het toestel wilt verzenden, brengen naar een dichtsbijzijde filiaal of wilt laten ophalen door DoctorPhone.

Accu vervangen HTC One M7 | accu reparatie

Gaat uw HTC One M7 accu snel leeg, valt de telefoon spontaan uit of wordt deze te warm? Er is een grote kans dat de accu versleten of defect is en vervangen dient te worden. Bij DoctorPhone bent u aan het juiste adres voor een snelle en vakkundige HTC One M7 accu reparatie.

Kenmerken defecte HTC One M7 accu

  • HTC One M7 accu gaat snel leeg.
  • Accu wordt warm.
  • Accu percentage is niet correct, deze verspringt van laag naar hoog of andersom.
  • HTC One M7 valt spontaan uit.

Veelal zijn bovenstaande klachten te wijten aan een defecte accu, echter kan het ook software gerelateerd zijn, DoctorPhone kan uitsluiten waar het probleem zich precies bevindt en zo de gepaste reparatie toepassen.

Kosten HTC One M7 accu vervangen

De kosten staan vermeld op de HTC One M7 reparatiepagina.

Reparatieduur HTC One M7 accu reparatie

DoctorPhone heeft maximaal 1 uur de tijd nodig om de HTC One M7 accu te vervangen, zoals bij alle reparaties adviseert DoctorPhone om online of telefonisch gebruik te maken via het afspraken systeem en gebruik te maken van 1 van onze reparatieservices.

Reparatieservices HTC One M7

  • Per post uw HTC One M7 toezenden naar een DoctorPhone filiaal(voorkeur: aangetekend).
  • Haal en breng service: DoctorPhone komt bij u thuis de HTC One M7 ophalen en brengt hem na de reparatie gelijk weer terug.
  • Reparatie op locatie: DoctorPhone komt bij u thuis of op uw werk de HTC One M7 accu vervangen.
  • In een DoctorPhone filiaal: tijdens het wachten kunt u genieten van een gratis kop koffie of thee en gebruik maken van ons gratis WiFi netwerk.

Klik op onderstaande link om de HTC One M7 reparatie aan te melden

HTC One M7 accu reparatie