Doctor Phone - Hoe werkt het?

Kies voor reparatie of verkopen

Telefoon en tablet reparatie: Bij DoctorPhone kunt u snel, vakkundig en betaalbaar uw telefoon laten repareren. Ook kunt u uw toestel verkopen voor de beste deal!

Voer de gegevens van het toestel in

Voer alle gegevens in voor de reparatie of de verkoop van het toestel. Maak een keuze uit merk, model, reparatie of eventuele schade.

Brengen, Ophalen of Verzenden

Maak een keuze of uw het toestel wilt verzenden, brengen naar een dichtsbijzijde filiaal of wilt laten ophalen door DoctorPhone.

Batterij vervangen HTC One X | accu reparatie

Werkt de accu van uw HTC One X niet meer optimaal? Gaat de accu veel sneller leeg vergeleken methet begin of valt uw HTC One X spontaan uit? Bij DoctorPhone Arnhem bent u aan het juiste adres om de HTC One X accu te laten vervangen.

Wanneer is de accu van de HTC One X aan vervanging toe?

  • Accu van de HTC One X gaat zeer snel leeg
  • Accu van de HTC One X wordt abnormaal warm, dit resulteert in een HTC One X die te warm aanvoelt, ook bij normaal gebruik
  • Accu van de HTC One X laadt niet op tot de 100% maar stopt eerder met doorladen
  • HTC One X begint dik te worden, vanaf dit moment is het zeer belangrijk om de accu zo snel mogelijk te vervangen om meer schade te voorkomen. Ook is de kans vanaf dit moment aanwezig dat de accu ontploft.

Wanneer de accu zeer snel leeg gaat kunt u de HTC One X op de fabrieksinstellingen zetten, indien vervolgens alsnog alle problemen aanwezig blijven zal de accu vervangen moeten worden. Let wel op dat alle persoonlijke gegevens verloren zullen gaan wanneer u de HTC One X op de fabrieksinstellingen zet.

Reparatieduur accu vervangen HTC One X

DoctorPhone heeft maximaal 1 uur nodig om de reparatie uit te voeren aan uw HTC One X, dit is echter ook binnen 30 minuten mogelijk. Indien u wilt dat de accu binnen 30 minuten vervangen wordt zult u online een afspraak moeten inplannen, zodat wij op de hoogte zijn van uw komst.

Kosten accu vervangen HTC One X

De totale  kosten voor het vervangen van de originele accu bij de HTC One X zitten op 35 euro incl BTW en 3 maanden garantie.

De garantie is van toepassing op alle mogelijke fabrieksfouten van de accu. Wij zullen direct de accu vervangen voor een nieuw en origineel exemplaar.

Klik op onderstaande link om de accu reparatie voor uw HTC One X aan te melden:

HTC One X accu vervangen