Doctor Phone - Hoe werkt het?

Kies voor reparatie of verkopen

Telefoon en tablet reparatie: Bij DoctorPhone kunt u snel, vakkundig en betaalbaar uw telefoon laten repareren. Ook kunt u uw toestel verkopen voor de beste deal!

Voer de gegevens van het toestel in

Voer alle gegevens in voor de reparatie of de verkoop van het toestel. Maak een keuze uit merk, model, reparatie of eventuele schade.

Brengen, Ophalen of Verzenden

Maak een keuze of uw het toestel wilt verzenden, brengen naar een dichtsbijzijde filiaal of wilt laten ophalen door DoctorPhone.

HTC U12 Plus accu reparatie

Gaat de accu snel leeg of wordt uw HTC U12 Plus te warm? Wanneer de accu van uw HTC U12 Plus niet meer in orde is kunnen er verschillende problemen ontstaan. DoctorPhone maakt uitsluitend gebruik van originele HTC U12 Plus accu’s bij de reparatie.

Kenmerken defecte HTC U12 Plus accu

  • Accu gaat snel leeg

  • Accu wordt te warm

  • Opladen duurt zeer lang

  • De weergegeven accu percentage is niet correct

Veelal zijn bovenstaande klachten te wijten aan een defecte accu, echter kan het ook software gerelateerd zijn, DoctorPhone kan uitsluiten waar het probleem zich precies bevindt en zo de gepaste reparatie toepassen.

Kosten HTC U12 Plus accu vervangen

De actuele reparatieprijs voor het vervangen van de HTC U12 Plus accu staat vermeld op de HTC U12 Plus reparatiepagina. De directe link hiernaartoe staat hieronder vermeld. Indien de prijs op €0,00 staat is de prijs onbekend of is het desbetreffende onderdeel momenteel niet leverbaar.

Reparatieduur HTC U12 Plus accu reparatie

DoctorPhone heeft maximaal 1 uur de tijd nodig om de HTC U12 Plus accu te vervangen, zoals bij alle reparaties adviseert DoctorPhone om online een afspraak in te plannen.

Klik op onderstaande link om de HTC U12 Plus accu reparatie aan te melden

HTC U12 Plus accu laten vervangen

 

In Nederland vind u DoctorPhone in de volgende plaatsen

Arnhem, Gaanderen, Heerlen, Hilden, Hoogeveen, Maastricht, Mierlo en Oldenzaal

DoctorPhone is nu ook gevestigd in België in de volgende plaatsen

Lommel