Doctor Phone - Hoe werkt het?

Kies voor reparatie of verkopen

Telefoon en tablet reparatie: Bij DoctorPhone kunt u snel, vakkundig en betaalbaar uw telefoon laten repareren. Ook kunt u uw toestel verkopen voor de beste deal!

Voer de gegevens van het toestel in

Voer alle gegevens in voor de reparatie of de verkoop van het toestel. Maak een keuze uit merk, model, reparatie of eventuele schade.

Brengen, Ophalen of Verzenden

Maak een keuze of uw het toestel wilt verzenden, brengen naar een dichtsbijzijde filiaal of wilt laten ophalen door DoctorPhone.

HTC U12 Plus scherm reparatie

Is het scherm van uw HTC U12 Plus gebarsten of functioneert deze niet meer naar behoren? DoctorPhone vervangt snel en vakkundig het scherm voor een nieuw en origineel exemplaar.

HTC U12 Plus valschade reparatie

Valschade is de meest voorkomende oorzaak wanneer we het hebben over gebarsten smartphone schermen. Zo is dat bij de HTC U12 Plus niet anders, ook deze is kwetsbaar voor het laten vallen op hardere ondergronden. Wanneer uw HTC U12 Plus op de grond gevallen is kan zowel het glasplaat (touchscreen) als het onderliggende beeldscherm (lcd) defect gaan. DoctorPhone maakt uitsluitend gebruik van originele HTC schermen, deze bestaat uit een complete module. Zo’n module bestaat uit het touchscreen, LCD en het frame die deze 2 onderdelen met elkaar bevestigd.

Reparatieduur HTC U12 Plus scherm vervangen

DoctorPhone heeft circa 30 tot 60 minuten de tijd nodig om het scherm te vervangen.

Kosten scherm reparatie HTC U12 Plus

De actuele prijzen staan op de HTC U12 Plus reparatiepagina.

Klik op onderstaande link om de HTC U12 Plus scherm reparatie aan te melden

HTC U12 Plus scherm reparatie

 

In Nederland vind u DoctorPhone in de volgende plaatsen

Arnhem, Gaanderen, Heerlen, Hilden, Hoogeveen, Maastricht, Mierlo en Oldenzaal

DoctorPhone is nu ook gevestigd in België in de volgende plaatsen

Lommel