Doctor Phone - Hoe werkt het?

Kies voor reparatie of verkopen

Telefoon en tablet reparatie: Bij DoctorPhone kunt u snel, vakkundig en betaalbaar uw telefoon laten repareren. Ook kunt u uw toestel verkopen voor de beste deal!

Voer de gegevens van het toestel in

Voer alle gegevens in voor de reparatie of de verkoop van het toestel. Maak een keuze uit merk, model, reparatie of eventuele schade.

Brengen, Ophalen of Verzenden

Maak een keuze of uw het toestel wilt verzenden, brengen naar een dichtsbijzijde filiaal of wilt laten ophalen door DoctorPhone.

Huawei Nova 4 scherm reparatie

Is het scherm van uw Huawei Nova 4 kapot doordat deze bijvoorbeeld op de grond gevallen is? Bij DoctorPhone bent u altijd aan het juiste adres voor alle Huawei Nova 4 reparaties. Zo maakt DoctorPhone gebruik van originele Huawei Nova 4 schermen en krijgt u tevens levenslang garantie op eventuele fabrieks- of montagefouten.

Huawei Nova 4 valschade reparatie

Wanneer u de Huawei Nova 4 laat vallen op een harde ondergrond is de kans groot dat het Huawei Nova 4 glas barst en/of het onderliggende LCD. Wanneer het glas (touchscreen) barst resulteert dit meestal in een slecht of niet werkende touchscreen, uw vingers zullen dan niet meer herkend worden. Wanneer het Huawei Nova 4 lcd barst resulteert dit in strepen of vlekken in het beeld of in helemaal geen beeld meer.

Huawei Nova 4 drukschade reparatie

Drukschade heeft dezelfde gevolgen als valschade, echter drukschade ontstaat meestal op momenten dat u het niet doorheeft. Drukschade ontstaat veelal in de broekzak, wanneer u Huawei Nova 4 in uw broekzak bewaard en vervolgens gaat fietsen of bukken dan komt er een grote druk op de telefoon terecht. Dit kan resulteren in een gebarsten LCD en/of touchscreen.

Kosten Huawei Nova 4 scherm vervangen

De totale kosten voor het vervangen van het scherm vindt u terug op de Huawei Nova 4 reparatiepagina. De garantie is uitsluitend van toepassing op fabrieksfouten, schade die door derde ontstaat zoals val- drukschade en/of waterschade laat de garantie vervallen.

Klik op onderstaande link om de Huawei Nova 4 scherm reparatie aan te melden

Huawei Nova 4 scherm laten vervangen

 

In Nederland vind u DoctorPhone in de volgende plaatsen

Arnhem, Gaanderen, Heerlen, Hilden, Hoogeveen, Maastricht, Mierlo en Oldenzaal

DoctorPhone is nu ook gevestigd in België in de volgende plaatsen

Lommel