Doctor Phone - Hoe werkt het?

Kies voor reparatie of verkopen

Telefoon en tablet reparatie: Bij DoctorPhone kunt u snel, vakkundig en betaalbaar uw telefoon laten repareren. Ook kunt u uw toestel verkopen voor de beste deal!

Voer de gegevens van het toestel in

Voer alle gegevens in voor de reparatie of de verkoop van het toestel. Maak een keuze uit merk, model, reparatie of eventuele schade.

Brengen, Ophalen of Verzenden

Maak een keuze of uw het toestel wilt verzenden, brengen naar een dichtsbijzijde filiaal of wilt laten ophalen door DoctorPhone.

Huawei P30 Lite scherm reparatie

Wilt u het scherm vervangen van uw Huawei P30 Lite voor een nieuw, origineel en compleet scherm? Bij DoctorPhone bent u aan het juiste adres voor de Huawei P30 Lite scherm reparatie.

Valschade

Wanneer u de Huawei P30 Lite op een harde ondergrond laat vallen is de kans aanwezig dat het scherm barst. Een gebarsten scherm kan ervoor zorgen dat het touchscreen niet meer naar behoren functioneert, ook kan het onderliggende LCD (beeldscherm) problemen vertonen. Een defect scherm resulteert veelal in zwartblijvend beeld of strepen door het beeld.

Drukschade

Wanneer er druk uitgeoefend wordt op de Huawei P30 Lite kunnen dezelfde klachten ontstaan als bij valschade. Drukschade ontstaat veelal in de broekzak of in bijvoorbeeld een boekentas. Door de druk kan het zijn dat de Huawei P30 Lite verbogen wordt met als gevolg dat het scherm barst.

Reparatieduur

Het vervangen van het Huawei P30 Lite scherm duurt circa 60 minuten indien het scherm op voorraad is.

Kosten

De actuele reparatieprijs voor het vervangen van het scherm staat vermeld op de reparatiepagina. De directe link naar deze pagina staat hieronder vermeld.

Meld via onderstaande de Huawei P30 Lite scherm reparatie aan

Huawei P30 Lite scherm laten vervangen

 

In Nederland vind u DoctorPhone in de volgende plaatsen

Arnhem, Gaanderen, Heerlen, Hilden, Hoogeveen, Maastricht, Mierlo, Mijdrecht en Oldenzaal

DoctorPhone is nu ook gevestigd in België in de volgende plaatsen

Lommel