Doctor Phone - Hoe werkt het?

Kies voor reparatie of verkopen

Telefoon en tablet reparatie: Bij DoctorPhone kunt u snel, vakkundig en betaalbaar uw telefoon laten repareren. Ook kunt u uw toestel verkopen voor de beste deal!

Voer de gegevens van het toestel in

Voer alle gegevens in voor de reparatie of de verkoop van het toestel. Maak een keuze uit merk, model, reparatie of eventuele schade.

Brengen, Ophalen of Verzenden

Maak een keuze of uw het toestel wilt verzenden, brengen naar een dichtsbijzijde filiaal of wilt laten ophalen door DoctorPhone.

Huawei P8 reparatie in Arnhem

DoctorPhone geeft op verschillende Huawei P8 reparaties levenslang garantie op fabrieksfouten. Hieronder leest u op welke 3 Huawei P8 reparaties DoctorPhone levenslang garantie geeft.

Huawei P8 scherm reparatie

Werkt het scherm van uw Huawei P8 niet meer? Is deze gevallen of spontaan gestopt met werken? Er zijn verschillende oorzaken te vinden waarom het scherm kapot zou kunnen zijn. De meest gevonden oorzaak is val of drukschade. Indien uw Huawei P8 geen beeld meer weergeeft, is de kans groot dat het LCD gebarsten is dankzij drukschade die oa in de broekzak kan ontstaan. Bij DoctorPhone wordt het volledige scherm vervangen voor een nieuw en origineel Huawei P8 scherm module.

Huawei P8 camera reparatie

Vertoont de camera (app) van uw Huawei P8 problemen waardoor u niet meer normaal foto’s kunt maken? Of is simpelweg de lens beschadigt of zit er stof onder het glaasje van de camera? DoctorPhone kan beide camera’s vervangen, uiteraard wordt er wederom gebruik gemaakt van nieuwe en originele camera’s die bij de Huawei P8 horen.

Huawei P8 speaker reparatie

Kraken 1 of beide speakers in uw Huawei P8 of geven ze helemaal geen geluid meer? De Huawei P8 heeft 2 speakers, 1 is bedoelt voor tijdens het bellen en via de andere speaker komt het geluid voor films, muziek en de beltoon.

Klik op onderstaande link om naar de Huawei P8 reparatie pagina te gaan

Huawei P8 reparaties en prijzen