Doctor Phone - Hoe werkt het?

Kies voor reparatie of verkopen

Telefoon en tablet reparatie: Bij DoctorPhone kunt u snel, vakkundig en betaalbaar uw telefoon laten repareren. Ook kunt u uw toestel verkopen voor de beste deal!

Voer de gegevens van het toestel in

Voer alle gegevens in voor de reparatie of de verkoop van het toestel. Maak een keuze uit merk, model, reparatie of eventuele schade.

Brengen, Ophalen of Verzenden

Maak een keuze of uw het toestel wilt verzenden, brengen naar een dichtsbijzijde filiaal of wilt laten ophalen door DoctorPhone.

Huawei P9 Lite reparaties en geruchten

Volgende week zal de Huawei P9 Lite in Nederland verkrijgbaar zijn en zal DoctorPhone ook de Huawei P9 Lite reparatie pagina met prijzen toevoegen aan de website.

Huawei P9 Lite scherm vervangen

Wanneer uw Huawei P9 Lite valt is de kans aanwezig dat het scherm stuk gaat. Dit kan als gevolg hebben dat het touchscreen(glas) en/of het lcd(beeldscherm) kapot gaat. Bij een gebarsten touchscreen heeft u de kans dat de Huawei P9 Lite uw vingers niet meer registreert en dus niet reageert. Wanneer het LCD barst zal dit resulteren in strepen door het beeld of helemaal geen beeld.

Huawei P9 Lite camera reparatie

Is de camera lens van uw Huawei P9 Lite beschadigt of ervaart u andere problemen met de camera zoals vlekken in het beeld of een camera app die crasht? De kans is groot dat dit opgelost wordt door de camera te vervangen, DoctorPhone sluit uit wat er precies aan de hand is en naar aanleiding van het onderzoek wordt de juiste reparatie toegepast.

Huawei P9 Lite speakers vervangen

Werkt de hoor speaker niet meer goed of misschien helemaal niet meer? De hoor speaker wordt gebruikt tijdens het bellen, dit is de speaker die u tegen uw oor aanhoudt. Buiten deze speaker heeft uw Huawei P9 Lite ook een luidspreker. Deze wordt gebruikt om bijvoorbeeld muziek af te spelen of wanneer u handsfree belt. Op beide speakers geeft DoctorPhone levenslang garantie.

Op bovenstaande reparaties wordt zoals eerder vermeldt levenslang garantie  gegeven, de garantie is uitsluitend van toepassing op montage en/of fabrieksfouten. Schade die na onze reparatie door u of een anderen toegebracht wordt zal de garantie laten vervallen.

Klik op onderstaande link om bovenstaande Huawei P9 Lite  reparatie aan te melden

Huawei P9 Lite reparaties en prijzen (wordt aangepast zodra deze beschikbaar is)