Doctor Phone - Hoe werkt het?

Kies voor reparatie of verkopen

Telefoon en tablet reparatie: Bij DoctorPhone kunt u snel, vakkundig en betaalbaar uw telefoon laten repareren. Ook kunt u uw toestel verkopen voor de beste deal!

Voer de gegevens van het toestel in

Voer alle gegevens in voor de reparatie of de verkoop van het toestel. Maak een keuze uit merk, model, reparatie of eventuele schade.

Brengen, Ophalen of Verzenden

Maak een keuze of uw het toestel wilt verzenden, brengen naar een dichtsbijzijde filiaal of wilt laten ophalen door DoctorPhone.

iPhone 5 scherm reparatie in Arnhem, Venray en Nijmegen

Inmiddels is de Apple iPhone 5 een paar jaar op de markt, kijkend naar de meest voorkomende reparaties van de iPhone 5 is dit duidelijk het scherm vervangen. Bij val schade is de kans groot dat het glas barst en dan dient het complete scherm vervangen te worden. Ondanks dat de Apple iPhone 5 inmiddels een aantal jaar op de markt is, krijgt DoctorPhone de iPhone 5 nog altijd regelmatig aangeboden ter reparatie.

Val schade Apple iPhone 5
Het laten vallen van de iPhone 5 is de meest gehoorde reden wanneer het glas ( touchscreen ) gebarsten is. Wanneer uw iPhone 5 valt kan dit direct schade tot gevolg hebben, zo is de kans groot dat het glas van de iPhone 5 barst met negatieve gevolgen voor het touch gedeelte. In het glas zit namelijk technologie verwerkt die de herkenning van bijvoorbeeld u vingers registeert en daarop reageert ( touchscreen ), het kan zijn dat deze elektronica kapot gaat en het touchscreen slecht of niet reageert.

Ook kan het scherm dusdanig terecht komen dat niet alleen het glas ( touchscreen ) kapot gaat maar ook het LCD ( deze zorgt voor de beeldweergave ), wanneer het LCD kapot gaat zult u vlekken of geen beeld meer zien.
Wanneer DoctorPhone het scherm van de iPhone 5 vervangt wordt ten alle tijden zowel het glas ( touchscreen ) als het LCD vervangen. Wij gebruiken uitsluitend complete modules, dit wilt zeggen dat het glas, het LCD en het frame ( het frame bevestigd oa het LCD en het touchscreen ) in één keer vervangen wordt.

Druk schade Apple iPhone 5
Drukschade ontstaat veelal wanneer men het toestel probeert te buigen of in de broekzak bewaard. Wanneer de iPhone 5 in uw broekzak zit kan het zijn op momenten dat u bukt, op de fiets zit of een andere beweging maakt dat er druk op de iPhone 5 komt te staan. Deze druk kan ervoor zorgen dat het glas ( touchscreen ) of het LCD barst. Het kan dus ook voorkomen dat het touchscreen in orde is maar het LCD toch barst.

Kosten scherm vervangen Apple iPhone 5
Origineel: kosten totaal zijn 149 euro incl BTW en levenslang garantie

Niet origineel: kosten totaal zijn 99 euro incl BTW en 3 maanden garantie

Het grootste verschil zit in  kwaliteit van het glas. Zo is het originele display van betere kwaliteit glas gemaakt waardoor de kans op krassen en barsten kleiner is vergeleken met het niet originele scherm.

Levenslang garantie op het originele scherm reparatie van de Apple iPhone 5
Op het originele scherm geeft DoctorPhone levenslang garantie, de garantie is van toepassing op fabrieksfouten zoals het slecht of spontaan niet functioneren van het scherm. Wanneer de oorzaak duidelijk laat zien dat het om een fabrieksfout gaat wordt kosteloos een nieuw scherm geplaatst.
Echter wanneer DoctorPhone constateert dat er schade toegebracht is ( bijvoorbeeld val-druk of waterschade ) zal de garantie op het scherm komen te vervallen.

Klik op onderstaande link om de scherm reparatie van uw Apple iPhone 5 aan te melden:
Meld scherm reparatie iPhone 5 aan