Doctor Phone - Hoe werkt het?

Kies voor reparatie of verkopen

Telefoon en tablet reparatie: Bij DoctorPhone kunt u snel, vakkundig en betaalbaar uw telefoon laten repareren. Ook kunt u uw toestel verkopen voor de beste deal!

Voer de gegevens van het toestel in

Voer alle gegevens in voor de reparatie of de verkoop van het toestel. Maak een keuze uit merk, model, reparatie of eventuele schade.

Brengen, Ophalen of Verzenden

Maak een keuze of uw het toestel wilt verzenden, brengen naar een dichtsbijzijde filiaal of wilt laten ophalen door DoctorPhone.

Apple iPad 6 2018 touchscreen glas reparatie

Is er schade ontstaan aan het touchscreen nadat deze op de grond gevallen is? Bij DoctorPhone heeft u de keuze uit 2 verschillende kwaliteit glasplaten (touchscreens) waarop u uiteraard op beide touchscreens garantie krijgt. Zo bent u bij DoctorPhone aan het juiste adres voor de iPad 6 2018 scherm reparatie.

Valschade Apple iPad 6 2018

Mede door het grote glas oppervlakte van de Apple iPad 6 2018 is de kans groot dat bij een val het glas barst. Helaas is de voorkant niet een standaard glas plaat, er zit elektronica in verwerkt die drukpunten herkent. Zoals op bovenstaande afbeelding te zien is gaat het om meer dan alleen glas. Het is belangrijk om niet te lang met een defecte Apple iPad 6 2018 rond te lopen, de barsten kunnen namelijk groter worden maar nog erger: het glas kan loslaten met alle gevolgen van dien. DoctorPhone adviseert dan ook om de gebarsten Apple iPad 6 2018 bij kinderen uit de buurt te houden want de gevolgen kunnen zeer ernstig zijn.

Drukschade Apple iPad 6 2018

Drukschade kan er ook voor zorgen dat het touchscreen van de Apple iPad 6 2018 barst. Het verbuigen van de iPad kan er dus ook voor zorgen dat het glas barst, ook de Apple iPad 6 2018 onbeschermd in een (rug)tas kan ervoor zorgen dat het glas barst dankzij de druk die erop komt te staan. Zo kan het dus zijn dat u de Apple iPad 6 2018 heelhuids in de tas doet een half uur later haalt u hem gebarsten eruit. Dit zal dan niet door het vallen komen maar door de druk die erop is komen te staan.

Kosten glas vervangen Apple iPad 6 2018

Alle Apple iPad 6 2018 reparatiekosten staan vermeld op de Apple iPad 6 2018 reparatiepagina. De directe link staat hieronder vermeld.

Klik op onderstaande link om de Apple iPad 6 2018 scherm reparatie aan te melden

Apple iPad 6 2018 scherm reparatie