Doctor Phone - Hoe werkt het?

Kies voor reparatie of verkopen

Telefoon en tablet reparatie: Bij DoctorPhone kunt u snel, vakkundig en betaalbaar uw telefoon laten repareren. Ook kunt u uw toestel verkopen voor de beste deal!

Voer de gegevens van het toestel in

Voer alle gegevens in voor de reparatie of de verkoop van het toestel. Maak een keuze uit merk, model, reparatie of eventuele schade.

Brengen, Ophalen of Verzenden

Maak een keuze of uw het toestel wilt verzenden, brengen naar een dichtsbijzijde filiaal of wilt laten ophalen door DoctorPhone.

iPad reparatie in Lichtenvoorde

Ervaart u 1 of meerdere problemen met uw iPad en wilt u dat deze zo snel mogelijk verholpen worden? Hieronder volgen een aantal meest voorkomende iPad reparaties die DoctorPhone uitvoert. Op het touchscreen en LCD reparatie geeft DoctorPhone levenslang garantie!

iPad touchscreen reparatie

Het vervangen van de glasplaat is de meest voorkomende reparatie, de kans is namelijk het grootst dat deze barst na een val. Ook het te hard neerleggen op tafel kan ervoor zorgen dat de glasplaat barst. Het vervangen van de iPad glasplaat is duidelijk de meest voorkomende iPad reparatie. DoctorPhone vervangt de touchscreen binnen 2 uur en u krijgt daar vervolgens levenslang garantie op fabrieksfouten.

iPad LCD (retina) scherm reparatie

Het vervangen van het retina display staat op nummer 2. De kans is namelijk aanwezig dat bij dezelfde val niet alleen het touchscreen barst maar ook het lcd. Een defect iPad retina scherm resulteert in vlekken, strepen of zelfs geen beeld meer. U zult dus wel horen / merken dat de iPad aangaat maar vervolgens geen beeld geeft. Op deze reparatie geeft DoctorPhone ook levenslang garantie op fabrieksfouten.

iPad accu vervangen

Wanneer de iPad onzorgvuldig en regelmatig opgeladen wordt kan dit de accu ten slechte uitkomen. Ook kan het zijn dat de accu spontaan problemen zal vertonen, ondanks dat u er goed oplet dat de iPad het opladen op een ‘’normale’’ manier gebeurt met de originele lader. DoctorPhone vervangt de iPad accu voor een nieuw en origineel exemplaar en geeft daar vervolgens 3 maanden garantie op.

Klik op onderstaande link om naar de iPad reparatie pagina te gaan

Apple iPad reparaties en prijzen