Doctor Phone - Hoe werkt het?

Kies voor reparatie of verkopen

Telefoon en tablet reparatie: Bij DoctorPhone kunt u snel, vakkundig en betaalbaar uw telefoon laten repareren. Ook kunt u uw toestel verkopen voor de beste deal!

Voer de gegevens van het toestel in

Voer alle gegevens in voor de reparatie of de verkoop van het toestel. Maak een keuze uit merk, model, reparatie of eventuele schade.

Brengen, Ophalen of Verzenden

Maak een keuze of uw het toestel wilt verzenden, brengen naar een dichtsbijzijde filiaal of wilt laten ophalen door DoctorPhone.

iPad reparatie in Wijchen

Bij DoctorPhone Wijchen bent u aan het juiste adres voor alle Apple iPad reparaties. DoctorPhone geeft op verschillende iPad 2 reparaties levenslang garantie. Hieronder leest u verder over welke reparaties dit gaat.

Apple iPad LCD / beeld reparatie

Wanneer het beeldscherm / LCD van uw iPad defect is resulteert dit meestal in strepen / vlekken in het beeld of gewoonweg geen beeld. Vlekken in het beeld van de Apple iPad worden veelal ontstaan dankzij drukschade of een warmte bron zoals de zon die een bepaalde tijd op een bepaalde plek warmte uitoefent op de tablet. Bij DoctorPhone wordt het LCD vervangen voor een nieuw en origineel scherm.

Apple iPad touchscreen (origineel) reparatie

Is in de loop van de jaren het glasplaat (touchscreen) van de iPad bekrast of zitten er barsten in en wilt u dit snel en vakkundig gerepareerd hebben? DoctorPhone vervangt binnen 1 uur het touchscreen van de iPad en geeft daar levenslang garantie op.

Apple iPad home knop reparatie

Reageert de ronde knop onderaan het beeld nog maar slecht of misschien zelfs helemaal niet meer? Indien u de iPad al een paar jaar in bezit heeft is de kans groot dat de home knop dankzij slijtage problemen vertoont. DoctorPhone vervangt de home knop voor een nieuw en origineel exemplaar zodat u weer met de iPad vooruit kunt

Zoals eerder aangegeven geeft DoctorPhone levenslang garantie op bovenstaande Apple iPad reparaties. Deze garantie is van toepassing op fabrieksfouten en montage fouten, schade zoals nieuwe barsten zal de garantie doen vervallen.

Klik op onderstaande link om de Apple iPad reparatie aan te melden

Apple iPad reparaties en prijzen