Doctor Phone - Hoe werkt het?

Kies voor reparatie of verkopen

Telefoon en tablet reparatie: Bij DoctorPhone kunt u snel, vakkundig en betaalbaar uw telefoon laten repareren. Ook kunt u uw toestel verkopen voor de beste deal!

Voer de gegevens van het toestel in

Voer alle gegevens in voor de reparatie of de verkoop van het toestel. Maak een keuze uit merk, model, reparatie of eventuele schade.

Brengen, Ophalen of Verzenden

Maak een keuze of uw het toestel wilt verzenden, brengen naar een dichtsbijzijde filiaal of wilt laten ophalen door DoctorPhone.

Apple iPhone 11 Pro Max reparaties

Is er iets stuk aan uw iPhone 11 Pro Max? Is het scherm gebarsten of is uw iPhone 11 Pro Max in het water gevallen? Voor alle iPhone 11 Pro Max reparaties bent u bij DoctorPhone aan het juiste adres.

Veel voorkomende reparaties

  1. Scherm reparatie.

  2. Waterschade reparatie.

  3. Accu laten vervangen.

  4. Camera en cameraglas reparatie.

  5. Oplaadconnector reparatie.

Het kan natuurlijk voorkomen dat u andere problemen ervaart met uw iPhone 11 Pro Max, zo ontstaan veel klachten dankzij een ‘’defect’’ in de software. Voor bijna alle reparaties bent u bij DoctorPhone aan het juiste adres.

Reparatieduur

DoctorPhone heeft circa 60 minuten de tijd nodig om een bepaald onderdeel te vervangen. Mocht het zo zijn dat het desbetreffende onderdeel gesoldeerd dient te worden, dan kan de reparatie circa 5 werkdagen duren.

Kosten

Alle actuele reparatieprijzen staan vermeld op de iPhone 11 Pro Max reparatiepagina. Mocht de prijs op 0,00 euro staan dan is deze meestal nog onbekend. U kunt uiteraard altijd contact opnemen wanneer de prijs op 0,00 euro staat.

Meld via onderstaande link eenvoudig de iPhone 11 Pro Max reparatie aan

iPhone 11 Pro Max reparaties