Doctor Phone - Hoe werkt het?

Kies voor reparatie of verkopen

Telefoon en tablet reparatie: Bij DoctorPhone kunt u snel, vakkundig en betaalbaar uw telefoon laten repareren. Ook kunt u uw toestel verkopen voor de beste deal!

Voer de gegevens van het toestel in

Voer alle gegevens in voor de reparatie of de verkoop van het toestel. Maak een keuze uit merk, model, reparatie of eventuele schade.

Brengen, Ophalen of Verzenden

Maak een keuze of uw het toestel wilt verzenden, brengen naar een dichtsbijzijde filiaal of wilt laten ophalen door DoctorPhone.

Apple iPhone 11 scherm reparatie

Is het scherm van uw iPhone 11 kapot en wilt u deze snel en vakkundig laten vervangen? DoctorPhone geeft op de iPhone 11 originele kwaliteit schermreparatie levenslang fabrieksgarantie.

Apple iPhone 11 val schade reparatie

Verschillende onderdelen van de iPhone 11 kunnen stuk gaan tijdens het vallen, echter is de kans op schade aan het iPhone 11 scherm het grootst. Het scherm bestaat uit meerdere onderdelen, zo kan niet alleen het glas stuk gaan maar ook het onderliggende beeldscherm (LCD). Het kan dus voorkomen dat bij een val zowel het LCD als het touchscreen (glasplaat) kapot gaan van de iPhone 11.

Kosten Apple iPhone 11 generatie scherm reparatie

Alle actuele reparatieprijzen staan vermeld op de iPhone 11 reparatiepagina. De directe link staat onderaan deze pagina vermeld.

Reparatieduur Apple iPhone 11 generatie scherm vervangen

DoctorPhone heeft ongeveer 30 tot 60 minuten de tijd nodig om het scherm van de iPhone 11 te vervangen.

Klik op onderstaande link om naar de Apple iPhone 11 reparatiepagina te gaan

iPhone 11 scherm reparatie